Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty lepiej na poręcze i klamki pluj, a nie na siebie. Nie bądź samolubna.Oplułam się![]()
Ooo takie coś w pinkach trafiłamW niektórych pinkach (o ile dobrze pamiętam) też są takie foliowe składane, gdzieś powinnam chyba jeszcze taki miećale jakoś i tak wolę ten typowy, standardowy do wódy
![]()
Ty lepiej na poręcze i klamki pluj, a nie na siebie. Nie bądź samolubna.
kuźwa, a mi akurat żadna delegacja do poznania się nie szykuje!!!Dopiero w środę będę pluła na poznańskich rewirach![]()
kuźwa, a mi akurat żadna delegacja do poznania się nie szykuje!!!
No ja biorę to Bródno co pisałaś ze będzieszW święty będę pluła w Warszawie i okolicach![]()
Dziś robiłaś test ?U mnie to był duch z zastrzyku, czekam na okres który powinien być dziś.![]()
tam to już w ogóle na tak daleki wschod się nie wybieramW święty będę pluła w Warszawie i okolicach![]()