Matylda.<3
Fanka BB :)
jaki cudny test!! Ile czasu się staraliście?Jest tak ciemno na świecie, ze nie da się zrobić dobrego zdjęcia, ale ta dammmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki cudny test!! Ile czasu się staraliście?Jest tak ciemno na świecie, ze nie da się zrobić dobrego zdjęcia, ale ta dammmm
dajcie przepis.@Bolilol musi czuć bo bierze udział w mojej grupie badawczej i już 33% uczestniczek zaszło w ciążę, nie może zepsuć mi statystyk
I bardzo dobrze, tam potwornie zle karmią i później rodziny strajkująprzeczytałam schab do więzienia...
Bakłażana, patrząc na wpisyEj, tak mi się skojarzyło.
Zukinia wysikała dwie kreski i zniknęła.
Kilka dni później @Zazuu wysikała dwie kreski.
Zazuu, tylko nie pisz, że zjadłaś Zukinię?
myśle ze tez dziwne dla niego było ze pytam o to skoro nie jestem jeszcze w ciąży a dopiero się staramy,teraz tez chodzę do innego lekarza bo sobie zmieniłam przez to ze wcześniej było wszystko mega olewane i o wszystko trzeba było się prosić,u wcześniejszego lekarza nie mogłam się doprosić o badania na głupie TSH,tutaj teraz wszystko bez problemu.. ale jeśli chodzi o ciąże to podejście jest takie że głębiej zaczynają się angażować i robić co kol wiek po paru poronieniach a kiedy już się zajdzie to pierwsze pytanie czy sie chce zatrzymać tą ciąże,takie to realiaAntybiotyki z grupy penicylin są dozwolone do stosowania w ciąży więc pewnie dlatego problemu lekarze nie widzą.
jaki cudny test!! Ile czasu się staraliście?
Też jestem ciekawainformuj nas na bieżąco, ciekawe jak temperatura jutro, bo dzisiaj też przecież Ci jeszcze bardziej poszła w górę
trzymam mocno kciuki. Teraz każda by chciała być w ciąży by być z Tobą na mamusiachJakoś marzec/kwiecień 2019
Za mną 4 poronienia to moja 5 ciąża
trzymam mocno kciuki. Teraz każda by chciała być w ciąży by być z Tobą na mamusiach![]()
przepraszam, że poruszę ten temat, ale nie pamiętam: na jakim etapie traciłaś poprzednie ciąże?Bardzo bym Was chciała tam wszystkie![]()