reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Już to zrobiła 😂.
Happy Season 5 GIF by The Office

Ja bym się z Wami napiła wina ale z lekami nie mogę :p więc mogę Wam potowarzyszyć z zimową herbatą 🥶
Wlansie też pije zimowa herbatkę 💚

reklama
Nie dokonałem to miałam na myśli 😅
A ja to miałam na myśli, bo wszystkim się przyda powiew optymizmu 😘
Edit. Ale myślę, sobie że ten estradiol skoro spadł to się chyba nie odbija? Czy źle myślę? :D @Zazuu masz jakiś artykuł jak się estradiol w cyklu ciążowym zachowuje? :D
Spadł względem czego?
Bo estradiol ma pik dzień przed owu a potem drugi 6-7dpo. Potem znowu spada i to normalne.

A ja to miałam na myśli, bo wszystkim się przyda powiew optymizmu 😘

Spadł względem czego?
Bo estradiol ma pik dzień przed owu a potem drugi 6-7dpo. Potem znowu spada i to normalne.

Ha ha względem mojej głupiej teorii którą miałam teraz w głowie.
No bo tak, skoro w czasie owu przyjmuje się że powinien być ok 200, a w ciąży 154 :D a u mnie jest 141 to że spadł po owu :D i ciąży nie będzie. Tak wiem, gruba rozkmina :D

reklama
Do góry