Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Jakaś ładna laska z GoogleNick to masz przypadkowy.
Co to za laska z profilowego?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakaś ładna laska z GoogleNick to masz przypadkowy.
Co to za laska z profilowego?![]()
Kto powiedział, że nie wypadaO tej porze????? Mam wino od jakiegoś klienta ale chyba nie wypada tak w pracy walić wina![]()
No mi też kojarzy się z Zuzanna i pech w tym że moja nowa dyrektor ma Zuzanna a @Zazuu ostatnio ma nowe obowiązkiDziwne, ale w ogóle nie rozkminiałam Twojego imienia.
Ale @Zazuu z Zuzanną mi się niezmiennie kojarzy.
Owulacja nie przeginajTo może Aczkolwiek![]()
myślę, że prawoKto powiedział, że nie wypada![]()
No to jak prawo nie pozwala to trzeba w lewomyślę, że prawo
Myślę że @hachette ma nawet inne argumenty za tym, żeby jednak nie - chyba zaczyna stymulację ;Dmyślę, że prawo
Ej, obczaj jej paznokcie.No mi też kojarzy się z Zuzanna i pech w tym że moja nowa dyrektor ma Zuzanna a @Zazuu ostatnio ma nowe obowiązkiale ! A.L.E ! Ta moja dyrektor to taki nieogar nie ja pie.rdole! To nie może być zazuu
![]()
Dobra to niech tez się przyznają od razu tez te, które myślą, ze mam na imię pralka![]()
![]()
Ja to płacze ze śmiechuPoszcze się, a mam czym bo Lea bawi się w gestapo i terroryzuje mnie piciem wody![]()