lady_in_blue
Fanka BB :)
Normalnie aż się wkurzyłamNie zaczynam![]()

Mam całe opakowanie Aromka w domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalnie aż się wkurzyłamNie zaczynam![]()
oj no wez, urodzisz sobie listopadowego mordercę, a oni zawsze mają wytatuowane "kocham mamę"Kurde, że też mnie ta przerwa w seksach bez zabezpieczeń zaskoczyła.
Wrócę ze staraniami na terminy porodu w najbardziej niechcianych przeze mnie miesiącach.![]()
Ja nie, ale ostatnio kolega dostał karę -1000zl z premii i naganę do akt to chyba wystarczający manifest z jego stronyPrzepraszam. Pytałaś dyrektora czy możesz się najebać w pracy?
Jak byś nie pytała to nie miałby okazji zabronić![]()
Niczym... Albo lykiem kawy
Normlanie bierzemy się do robotyMoja koleżanka w ciąży brała peneciline, dokładnie metylowana bo na zwykła miała uczulenie.
I co mi z jego tatuażu, jak będzie siedział w więzieniu i nie będziemy się widziećoj no wez, urodzisz sobie listopadowego mordercę, a oni zawsze mają wytatuowane "kocham mamę"
Bardzo dobrze, trzymam kciukiNormlanie bierzemy się do robotynie ma opierdzialania,dni płodne są chęci tym bardziej nic nie boli to działamy
a co później z tego wyjdzie to test pokaże
![]()
może będzie w tym dobry i go nigdy nie złapią?I co mi z jego tatuażu, jak będzie siedział w więzieniu i nie będziemy się widzieć?
Ja tez mamNormalnie aż się wkurzyłam
Mam całe opakowanie Aromka w domu![]()
Hahahadobra dobra, przejrzałyśmy Cię. Nie udawaj.
Ej mój mąż jest z listopada i jeszcze mnie nie zabił a uwierz miałby motywoj no wez, urodzisz sobie listopadowego mordercę, a oni zawsze mają wytatuowane "kocham mamę"
Ja nie, ale ostatnio kolega dostał karę -1000zl z premii i naganę do akt to chyba wystarczający manifest z jego strony. TO ILE WY MACIE PREMII?
![]()