królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 . Dobrze że teraz, a nie na święta
. Dobrze że teraz, a nie na święta  .
.dziękuję@Bolilol
Tak, o pierwsze staraliśmy się 3 lata. Po drodze robione podstawowe badania z krążącej tutaj listy i poza pcos i nieregularnymi cyklami nie było się do czego przyczepić.
Tak, te starania są nieporównywalnie lżejsze.
A wkurzające słowa to u mnie wiadomo: te o odpuszczeniu, o tym że za bardzo chcemy i magiczne "no, to kiedy drugie???????"Z tym, że te o odpuszczeniu i o tym, że ciąży nie ma bo za bardzo chce mnie już nie bolą, bardziej śmieszą. Teksty o tym "kiedy drugie", albo "kiedy będzie rodzeństwo" - te mnie bolą i sprawiają smutek. Ale teraz raczej moda na jedno dziecko, więc pojawiają się stosunkowo rzadko i jak już to od tych samych osób
To tak dla zasady dopowiem.rozumiem,masz racje to nadal tez nie daje pewności ze wyjdzie a kasa w błoto..nie wiem jak to jest i ile to kosztuje zawsze szczerze myślałam ze pierwszy raz jest za darmo jeśli chodzi o invitro,według mnie tak powinno być.. kiedy pary się starają pare lat i już nie maja sami na to sił to powinno to być proponowane parą i darmowe,tutaj gdzie mieszkam invitro jest za darmo do 3 razy o ile się nie mylę,tyle ze tez są jakieś zasady ze kobiety w wieku 40 lat już się nie zaliczają i nie dostaną się na to, ale pomimo to myśle ze nadal spoko to jest ze jest taka opcja i w każdym kraju powinno tak być bo jednak każda kobieta która na prawde chce zostać matką a nie może naturalnie to na to zasługuje..
Powiem, że ta gadanina o odpuszczeniu mnie szczególnie irytuje. Tekst "Już tyle razy poroniłam przez to że się spinasz. Zluzujcie i Wam wyjdzie, jak nam".@Bolilol
Tak, o pierwsze staraliśmy się 3 lata. Po drodze robione podstawowe badania z krążącej tutaj listy i poza pcos i nieregularnymi cyklami nie było się do czego przyczepić.
Tak, te starania są nieporównywalnie lżejsze.
A wkurzające słowa to u mnie wiadomo: te o odpuszczeniu, o tym że za bardzo chcemy i magiczne "no, to kiedy drugie???????"Z tym, że te o odpuszczeniu i o tym, że ciąży nie ma bo za bardzo chce mnie już nie bolą, bardziej śmieszą. Teksty o tym "kiedy drugie", albo "kiedy będzie rodzeństwo" - te mnie bolą i sprawiają smutek. Ale teraz raczej moda na jedno dziecko, więc pojawiają się stosunkowo rzadko i jak już to od tych samych osób
 .
.*nie będę ronić*Powiem, że ta gadanina o odpuszczeniu mnie szczególnie irytuje. Tekst "Już tyle razy poroniłam przez to że się spinasz. Zluzujcie i Wam wyjdzie, jak nam".
No super, fajnie. Jak wyluzuje, to nie będę robić. Diagnoza zapadła. Po kij chodzić do lekarzy, jak się ma takich ekspertów wśród znajomych.
 .
.dobrze Cię widzieć tutaj, cieszę się, że wracasz do nasOgólnie powracam, jestem już po badaniach. Wszystko się oczyściło. Także tyle 'szczescia' dla mnie.
Z niemiłych sytuacji, tak mnie rozłożyło choróbsko, że szooooook. Gorączka i pierwszy raz w życiu mi gorąco zamiast zimna. Dobrze że teraz, a nie na święta
.