reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

To test już Ci chyba po prostu nigdy nie przysługuje 💁‍♀️
Mam jeszcze ze 13, kupiłam jedną przesyłką chyba ze 25, może jednak wystarczająco oszczedzilam na spalinach emitowanych przez kuriera? 🤔
A zgniatasz chociaż? 😁😁😁😁
Z reguły 🤷🏻‍♀️
@hachette a co masz do kranówki?
(chciałam znaleźć jakiegoś gifa typu what is your problem, ale nie mam weny)
Pytam z czystej ciekawości :D
Bo nie ma bombelkow. A poza tym lubię pic z butelki 🤷🏻‍♀️
W ogóle ja dzisiaj potrzebuję ojojania - okres się rozkręcił. Wychodzi więc, że jednak coś tam się zgadza z tym moim organizmem i choć seks był jeden to idealnie w owu, a i tak dupa 😭
Big Hero 6 Hug GIF by Disney

Romantyk 🤣
Mój tak samo, kwiaty i inne pierdoły to nie, ale wie, że trzeba pamiętać o farelce na wyjazd i zakładać słuchawki jak jeszcze rano śpię😁.
Mój ostatnio do mnie- kupiłem ci storczyka! Mówię - Ok, fajnie, dzięki, gdzie jest? A on - No właśnie zapomniałem ze sklepu wziąć, ale zobacz, jest na paragonie, 4 dychy w pizdu 🤣🤣🤣

reklama
apropo owulacji i seksu : warto codziennie czy co 2 dni ?🧐
No u mnie ostatnio tez była taka sytuacja ze o mam pik i trzeba się kochać a mój małż nje mógł , sam mi powiedział ze za duża presję na nim wywieram. Oczywiście chwilowo byłam zła , ale powiedziałam mu ze nic się nie stało i spróbujemy później 🤷‍♀️
Ci Nasi partnerzy delikatni coś są 😂
Czasem mi się chce śmiać z samej siebie, bo mówię ze „Oki przecież nic się nie stało, spróbujemy następnym razem” a w głowie „No ja pier chłopie dawaj, No co ty”😂🤪 proszę tego nie brać do siebie😂😂:)

apropo owulacji i seksu : warto codziennie czy co 2 dni ?🧐
No u mnie ostatnio tez była taka sytuacja ze o mam pik i trzeba się kochać a mój małż nje mógł , sam mi powiedział ze za duża presję na nim wywieram. Oczywiście chwilowo byłam zła , ale powiedziałam mu ze nic się nie stało i spróbujemy później 🤷‍♀️
Ci Nasi partnerzy delikatni coś są 😂
warto tak jak się chce :D mówią, że co 2 dni z kiepskim nasieniem, a z dobrym tylko ile bób da

W ogóle ja dzisiaj potrzebuję ojojania - okres się rozkręcił. Wychodzi więc, że jednak coś tam się zgadza z tym moim organizmem i choć seks był jeden to idealnie w owu, a i tak dupa 😭
Przytulkam 🥰
Ja jak dostane okres to tez potrzebuje ojojania i dużo cierpliwości bo raz znowu się nie udało a dwa wtedy nie idzie się ze mną dogadać bo jestem na haju po lekach.
Ale pociesza mnje fakt ze po wprowadzeniu diety i naturoterapi ból z 10/10 zmniejszył się do 7/10 także !
Nowy cykl nowe możliwości ! Głowa do góry ❤️

reklama
Do góry