reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ooo super ❤️. Ja niestety dziś robota chyba do 1 w nocy 😂😂😂. Jutro powtórka, a w sobotę tylko rybki i chill całe święta 😂😂😂 będzie tylko na zasadzie jezcze tylko serniczek docisnę 😂😂😂
To faktycznie święta pełna para !
Ja zawsze w sobotę jeżdżę rano do mamy i wtedy lepimy pierogi, uszka oraz szykujemy wszystko do gotowania .
Tylko te święta będą smutne bo nawet sobie nie pojem 😓 nawet bedziemy lepić osobno bezglutenowe 🤷‍♀️ No trudno trzeba sobie jakos radzić

reklama
No i wyszło na to, że jestem krzykaczką😂.
Super, również dziękuję za taką ocenę.

Wiecie, nie ma co też licytować, kto ma jaki wkład, jeśli chodzi o empatię, bo raczej każda z nas nie jest tutaj socjopatą.

Już kilku osobom z forum również pomogłam, więc teraz ja czuję się tą atakowaną i ocenianą.
To działa w dwie strony.

@Bolilol została wczoraj przeproszona za to, jeśli poczuła się atakowana, ale proszę również, by mnie nie atakowano, bo noe zasłużyłam sobie na to.

Zbliżają się Święta, a powoli atmosfera robi się mało przyjemna.
Dość.
@Karola3092 słusznie podsumowała i na tym powinno się już to zakończyć.

Zostawmy już ten temat.
Kropka.
Mi na przykład pomogłaś 💚💚 dużo kochana pozytywnej energii przesyłam i tule 🤗

To faktycznie święta pełna para !
Ja zawsze w sobotę jeżdżę rano do mamy i wtedy lepimy pierogi, uszka oraz szykujemy wszystko do gotowania .
Tylko te święta będą smutne bo nawet sobie nie pojem 😓 nawet bedziemy lepić osobno bezglutenowe 🤷‍♀️ No trudno trzeba sobie jakos radzić
No niestety pracę na warsztacie do 18😂😂😂 potem w domu 😂😂😂. A święta na szczęście u rodziny 💚. Biedna trzymaj się cieplutko, po mimo przeszkód i tak niech będzie pięknie 💚

reklama
Do góry