królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trzymam kciuki 

Si, dobrze pamiętasz :-))
Jutro jedziemy po naszego ostatniego bombelka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, kochana to trzymam kciukiSi, dobrze pamiętasz :-))
ja tez czekam haha chociaż u mnie już 6 dpoEdit . Jednak wyszedł
Czekam na starego![]()
6dpo i pozytywny owu ? Oby to wróżyło coś dobregoja tez czekam haha chociaż u mnie już 6 dpoale co tam
Myślę, ze wszystkie tutaj trzymamy mocno kciukiSi, dobrze pamiętasz :-))
To wróży raczej to, ze to nie jest 6dpo, tylko być może jutro bądź dziś wieczorem będzie owu6dpo i pozytywny owu ? Oby to wróżyło coś dobrego![]()
niestety muszę tu wejść z zepsuciem pozytywnego nastawienia, ale to, ze 6dpo test owu jest pozytywny nie znaczy absolunie nic6dpo i pozytywny owu ? Oby to wróżyło coś dobrego![]()
nie biorę tego do siebie bo ponoć się już nie powinno testować (przynajmniej się staram xd) bo owu już rzekomo była ale libido dzisiaj na wysokim poziomie wiec przy takich warunkach jak usmiech na teście aż żal nie skorzystać6dpo i pozytywny owu ? Oby to wróżyło coś dobrego![]()
wiem wiemniestety muszę tu wejść z zepsuciem pozytywnego nastawienia, ale to, ze 6dpo test owu jest pozytywny nie znaczy absolunie nic![]()