U
użytkowniczka 212
Gość
no to ja wiesz, all in i leżenie tydzieńZnalazłam Mauritius na marzec za 2900…Lot i hotel.
Tylko oczywiście to znowu wszystko na własną rękę.
Mnie to kusi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja wiesz, all in i leżenie tydzieńZnalazłam Mauritius na marzec za 2900…Lot i hotel.
Mnie to kusi.
Piona! Ja tez jutro badanie progaJutro jadę zrobić badanie progesteronu, bo rzekomo będzie 7dpo jak owulacja wystąpiła 22.12
Okaże się, czy była czy też nie. Jeśli wyjdzie że nie to pojadę zrobić 3 stycznia, bo to będzie 7 dni od tego jak wyskoczyły mi te tłuste kreski, bo może mi się coś przesunęło i odczytałam tamto za owulacje a kreska nie była aż tak mocna? No nie wiemten cykl jakiś zakręcony
![]()
My z mężem trochę czasem naciągamy...Ja akurat w trakcie pobytu obchodziłam swoje urodziny, więc też przyjeżdżamy do pokoju po całym dniu a tam winogrono z innymi owocami i schłodzony szampan i mówię co jest grane a babeczka w recepcji mówi, że to z okazji urodzin i że wszystkiego najlepszego) miłe zaskoczenie
![]()
Wyniki masz w ten sam dzień, czy na drugi? bo ja dostanę dopiero w piątek rano po 9Piona! Ja tez jutro badanie proga![]()
swoją drogą ciekawy sposób na miły wieczór hahaMy z mężem trochę czasem naciągamy...W rubryce: "cel podróży" kilka razy zdarzyło mi się wpisać "świętowanie rocznicy ślubu", czy to było w maju, w lipcu, czy w sierpniu...(rocznica w czerwcu) - w pokoju zawsze czekała jakaś niespodzianka
Nawet raz mieliśmy miłosny wiersz napisany na lustrze
![]()
Pewnieswoją drogą ciekawy sposób na miły wieczór haha![]()
Ja właśnie mam Mauritius na tapecieZnalazłam Mauritius na marzec za 2900…Lot i hotel.
Mnie to kusi.
Ooo niezly patent! Misse spróbowaćMy z mężem trochę czasem naciągamy...W rubryce: "cel podróży" kilka razy zdarzyło mi się wpisać "świętowanie rocznicy ślubu", czy to było w maju, w lipcu, czy w sierpniu...(rocznica w czerwcu) - w pokoju zawsze czekała jakaś niespodzianka
Nawet raz mieliśmy miłosny wiersz napisany na lustrze
![]()
Powinnam mieć jutro wieczoremWyniki masz w ten sam dzień, czy na drugi? bo ja dostanę dopiero w piątek rano po 9![]()
polecam, byłam - jest boskoZnalazłam Mauritius na marzec za 2900…Lot i hotel.
Mnie to kusi.
Także na spokojnie i dawaj znać kochanadaje szybką update: oprócz tsh glukokoza do duszy. Skierowanko na obciążenie i panel tarczycowy. Endo i diabe w przyszłym tygodniu. Ale dr nie srał żarem więc ja też przestałam.
Dziękuję raz jeszcze!