pluto_nova
Moderator
Aaaaa i witam się w nowym cyklu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile jesteś dpo?Cześć wszystkimu mnie było poranne testowanie z powodu jutrzejszego sylwestra czy aby na pewno mogę się napić bo nadziei zbyt wielkich nie miałam a tu szok. Wracam już z labo czekam na wyniki. Do dwóch razy sztuka w grudniu drugi chyba szczęśliwy.
Przepraszam za otwartą klapę zdjęcie było robione w popłochu![]()
Czekamy na wynikiCześć wszystkimu mnie było poranne testowanie z powodu jutrzejszego sylwestra czy aby na pewno mogę się napić bo nadziei zbyt wielkich nie miałam a tu szok. Wracam już z labo czekam na wyniki. Do dwóch razy sztuka w grudniu drugi chyba szczęśliwy.
Przepraszam za otwartą klapę zdjęcie było robione w popłochu![]()
13 lub 14ile jesteś dpo?![]()
Teraz dopiero znalazłam ze wstawiłaś wyniki, zazdroszczę progaMam wyniki, progesteron 34,5
Ale TSH 5,1nigdy takiego nie miałam. Wow. Będę musiała powtórzyć, ale ft4 tez mi zjechało, bo mam 15,5, gdy norma 12-22. Ciekawe, co się podziało
![]()
Chujowy ten grudzień! Dla mnie naprawdęJa po prostu tak strasznie potrzebuję jakiegoś pozytywnego testu!
@Brownie1992 cho no tu, weź napisz, że chujowy ten grudzień czy coś
Chujowy ten grudzień! Dla mnie naprawdędwie @ w jednym miesiącu zaliczyć to juz przegięcie pały