reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No ale takie decyzję podejmuje się wspólnie jeśli nie chciał to mógł odrazu to powiedzieć a nie po roku starań. Przykre to naprawdę 😔 żadna z nas nie chciałaby tego usłyszeć po miesiącach starań 😔
Ale coś kojarzę, że była tu już sytuacja, gdzie facet w kłótni powiedział, że jednak nie chce dziecka. Nie pamiętam teraz, czy to było u Lili czy u innej dziewczyny

reklama
Jestem ciekawa właśnie jak badanie nasienie wyjdzie u mojego, bo mój bardziej typ chłodzący 🙈
mój to samo. Po badaniu zgrywał twardziela, że czytał w necie, że wszystko super. A u lekarza skulił głowę i powiedział "no wiem, nie dbam o siebie, jem syf" a lekarz powiedział, że dobrze wygląda.

A wyszła baaardO słaba ruchliwość

dla mnie zimno to najgorsze uczucie na świecie. Nienawidze zimy, zimnej wody. Kocham ciepełko
Ja tak samo! Nawet latem ciepłe skarpetki i kocyk jak wieczór hah :D Aktualnie u mnie na zimę wjechała pierzyna z prawdziwego zdarzenia. Mojemu wiecznie za gorąco więc chłodzi gdzie się da a ja wyzywam:) od małego pamiętam ze nie lubiłam jak jakiś chłodek mi zawiał jak kładłam się spać, albo nie zasnę jak mi zimno w stopy..

mój to samo. Po badaniu zgrywał twardziela, że czytał w necie, że wszystko super. A u lekarza skulił głowę i powiedział "no wiem, nie dbam o siebie, jem syf" a lekarz powiedział, że dobrze wygląda.

A wyszła baaardO słaba ruchliwość
No niestety czasami tak jest. My teraz miesiąc lub 2 próby i tak czeka wtedy nas klinika, więc wtedy pójdziemy. Bo teraz w pełni realne szanse na starania powinny być, więc też chcę tak spróbować poprostu 🙈. A pójdzie na badanie kiedy ja powiem, bo on w pełni na mnie się zdaje, mówi, że on nie ogarnia, a wie, że ja dobrze trzymam kontrolę 🙈. Witaminki bierze 😁, z seksu korzystamy jak chcemy 😁

reklama
Do góry