hachette
Fanka BB :)
a byłas na badaniu proga?Nadal dziwnie mnie boli po stronie owumam nadzieje ze nie dzieje mi się z tym jajnikiem nic dziwnego
mnie tak boli i okazało się, że to torbiel

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a byłas na badaniu proga?Nadal dziwnie mnie boli po stronie owumam nadzieje ze nie dzieje mi się z tym jajnikiem nic dziwnego
Nie nie byłam bo się rano słabo czułam a potrafię zemdleć przy pobieraniu wiec nie poszłam .a byłas na badaniu proga?
mnie tak boli i okazało się, że to torbieljakby Ci się ból utrzymywał 2-3 dni to idź na USG.
To teraz będzie profesjonalne sikanieDo baby planow byl dolaczony byl taki elegancki silikonowy kubeczek, skladany, ze do kieszeni moge brac![]()
jak to nic nie było? to Ty nie miałas owulacji 7 dni temu?Nie nie byłam bo się rano słabo czułam a potrafię zemdleć przy pobieraniu wiec nie poszłam .
Byłam na usg przy moni cyklu 30.12 i nic tam nie było
ja rownież mocno trzymam kciuki@MagicM , @lady_in_blue @anyżowe_love
Jutro Wasze testowanko. Trzymamy mocno kciuki i czekamy rano na wieści![]()
Jestem 6-7 dni po . Chodziło mi ze nie było widać torbiela żadnego na jajniku . Było widać resztki płynu po pękniętym pęcherzykujak to nic nie było? to Ty nie miałas owulacji 7 dni temu?nie było śladu płynu?
Czyli droższe testy to jednak premium sikanieDo baby planow byl dolaczony byl taki elegancki silikonowy kubeczek, skladany, ze do kieszeni moge brac![]()
Powtórzyłbym TSH po prostu za jakiś czas. Po lekach powinnaś podnieść właśnie ft3 i ft4Ja mam pytanie co do wyników tarczyce i brania leków. TSH mam 2.42 więc za wysoko, powinno być 1-1.5, natomniast Ft3 mam 77.08% a FT4 85.71 %. Czy biorąc euthyrox, aby obniżyć TSH nie "popsuje" wyniku FT3 i FT4?![]()