Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie odpaliłam wielgachna Milke która dostalam pod choinkę.Wjebalam pol tabliczki gorzkiej czekolady 80% . Odrazu mi lepiej
Pewnie będę później tego żałować przy okresie ale co tam![]()
Ja jeszcze do okresu mam czasu i obym go nie dostałaJa wlasnie odpaliłam wielgachna Milke która dostalam pod choinkę.
Tak, tez zaczyna mi się okres![]()
Aa zle przeczytałamJa jeszcze do okresu mam czasu i obym go nie dostała![]()
Ja dzisiaj też miałam zabójczą ochotę na słodkie i się złamałamWjebalam pol tabliczki gorzkiej czekolady 80% . Odrazu mi lepiej
Pewnie będę później tego żałować przy okresie ale co tam![]()
Dowolny dzień cyklu, ale zachowując higienę badania. Po przespanej nocy, bez znacznego wysiłku fizycznego, bez seksu dzień wcześniej, bez macania cyckow.nie badałam prolaktyny, niestetykiedy powinnam ją zbadać?
U mnie 10 miesiąc, w każdym cyklu seks w okolicy owuJa ostatnio sie nudziłam i zrobilam staraczkowy rachunek sumienia
Odkąd sie staramy minęło mi 18 cykli, z tego w 14 byla szansa (4 wypadły bo z różnych względów nie bylo żadnego seksu w okolicy owu)
Jak teraz to czytam to widzę, że nie zachowałam higieny badania....może dlatego wyszła podwyższonaDowolny dzień cyklu, ale zachowując higienę badania. Po przespanej nocy, bez znacznego wysiłku fizycznego, bez seksu dzień wcześniej, bez macania cyckow.
O matko ja bym zjadła Kinder CountryJa dzisiaj też miałam zabójczą ochotę na słodkie i się złamałam
Zjadłam Kinder jajo i loda w wafelku .
Musiałam
I pewnie jutro też będe miała wyrzuty![]()