reklama

Lake882
Fanka BB :)
Co do wózka to ja mam po moich maluchach więc jest jeszcze w dobrej formie.
Łóżeczko drewniane u mnie będzie w sypialni a na dole w salonie będę miała kosz Mojżesza na kółkach na początek a później łóżeczko turystyczne.
Jeśli chodzi o twardnienie brzucha to przez ostatni tydzień częstotliwość się nasiliła ale też przypuszczam że mała się obróciła główka w dół.

Łóżeczko drewniane u mnie będzie w sypialni a na dole w salonie będę miała kosz Mojżesza na kółkach na początek a później łóżeczko turystyczne.
Jeśli chodzi o twardnienie brzucha to przez ostatni tydzień częstotliwość się nasiliła ale też przypuszczam że mała się obróciła główka w dół.
Tyna_88
Fanka BB :)
Ja pierwsze dziecko karmiłam na leżąco na boku. Tak mi najwygodniej. Nawet nie zmieniałam boku, tylko raz piła z piersi na dole, a raz na górzeNie wiem czy ja b dała tak radę karmić..z tego co pamiętam to wiecznie musiałam karmić jak było malutkie dziecko na siedząco na poduszce do karmienia i raz z jednej raz z drugiej piersi. Nie wiem jak teraz zalecają ale parę lat temu to kazali dziecko po karmieniu podnosić do odbicia
Rzeczywiście, nie pomyślałam o odbijaniu, ale wtedy odbijalam chyba przez jakieś 2 miesiące, nie było potrzeby dłużej, ona nie bekała. No ale każde dziecko inne, wyjdzie w praniu jak będzie
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Baby hit legnica 950zl. szare ta nowa wersjaA kupowaliscie nowe to łóżeczko ? Gdzieś coś taniej wyczailas ??
Załączniki
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Wczoraj stracilismy aniołka na sali. Dziewczynka 32tc. Jej mamusia jest silna, musi teraz urodzić i pożegnać córeczkę. Takie dni rozsypują cie na milion kawałków.

O matko....jak mi strasznie przykroWczoraj stracilismy aniołka na sali. Dziewczynka 32tc. Jej mamusia jest silna, musi teraz urodzić i pożegnać córeczkę. Takie dni rozsypują cie na milion kawałków.

nawet nie wyobrażam sobie co ta mama teraz przeżywa...
nawet nie wyobrażam sobie co ta mama teraz przeżywa...Jak do tego doszło...przecież leżała w szpitalu pod kontrolą lekarzy

Sliczne!Baby hit legnica 950zl. szare ta nowa wersja
Ja tylko w proszku...na Płyń przyjdzie czas potem...Hej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?
reklama

Ja będę stosowała lovelę w płynie + płyn do płukaniaHej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?