U nas dzidziuś wariowal na prenatalnych, 30 grudnia miałam badania ale wtedy nam właśnie nie powiedział, teraz mam 23 stycznia i myślę że już się dowiemyMy też nie wiemy. Zapytaliśmy, ale lekarz skomentował, że wszyscy o to pytają. Poruszał dzidzię, bo pleckami była i nie skomentowałZa 2 tyg wizyta. Może się dowiem coś więcej
![]()
reklama
Oooo marzenie !A dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczkimiala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm
a ja nie mialam zadnej wyprawki , kompteltnie nic nir mialam
Ile razy ja miałam sen, ze ktoś mi "gotowe" dziecko pod drzwiami zostawił. Bez ciąży, bez porodu. Coś pięknego
Karolina_st
Fanka BB :)
Poród marzenieA dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczkimiala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm
Scully
mamusia :)
U mnie w domu też córcia, ale mi obojętnie. Z corcią miałam tak, że albo usg było popsute, albo nóżkami się zakrywała. Dopiero w 35tc udało się podejrzeć i sama nóżki rozłożyła (nawet zbliżenie usg mam takieU nas dzidziuś wariowal na prenatalnych, 30 grudnia miałam badania ale wtedy nam właśnie nie powiedział, teraz mam 23 stycznia i myślę że już się dowiemysłyszałam właśnie że jest wysyp chłopczyków, fajnie by było bo córeczka już jest no ale co będzie to będzie choć chciałabym już wiedzieć
![]()
Wygląda pysznieA ja pierwszy raz odważyłam się zjeść na śniadanie coś innego niż płatki chocapic z mlekiem, oczywiście tez na słodko i jestem dumna bo wszystko zjadłampycha owsianka z kakao i dodatkami, polecam
![]()
Świetne wieści na początek dniatakie pobudki to ja rozumiem![]()
Natalianatalia
Mi się śniło na początku jakoś tydzien po teście ze dostajemy oboje dziecko i to była córeczka , a ty chłopak będzie jednakOooo marzenie !
Ile razy ja miałam sen, ze ktoś mi "gotowe" dziecko pod drzwiami zostawił. Bez ciąży, bez porodu. Coś pięknego![]()
madziula0234
szkoda, że się tak nie da, 'gratuluję, dziecko' bez żadnego wysiłkuA dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczkimiala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm
reklama
Anuszka272
Moderator
o superO matko ile Wy produkujecie dziewczynystrach odejść na chwilę od telefonu.
Gratuluję ostatnich udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Mi się przyda wsparcie jutro, co prawda nie wizyta ale egzamin na prawko![]()