Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah a gdzie cała resztadzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta?
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historiezwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki
albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi
![]()
Aż mi lżej na jelitachna*ebałyśta tyle stron, myślałby człowiek, że o czymś mądrym, a tu gadka o srace, trzymajcie mnie![]()
Żadnana*ebałyśta tyle stron, myślałby człowiek, że o czymś mądrym, a tu gadka o srace, trzymajcie mnie![]()
Temat faktycznie z dupy ale przynajmniej jest wesołoŻadnanie jest nam obca
![]()
Moj to samo!! Czasem wyniki badań mam a on sie pyta co dziewczyny powiedziałydzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta?
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historiezwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki
albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi
![]()
wsadziłem jej tylko na chwilkę, teraz boli ją kolano.Hej chłopaki ta moja laska mnie wykończy. Ja już nie mam czym strzelać. Jajka puste a ona mi mówi codziennie że ma owulancje
Pozamaciczna z przemieszczeniem. Najgorzej.wsadziłem jej tylko na chwilkę, teraz boli ją kolano.
Czy to może być pozamaciczna?![]()
Od dooopy strony.Może my do tych starań podchodzimy od gównianej strony?