U
użytkowniczka 212
Gość
@Paula1417 ale tak z ciekawości: Jak ten wynik proga miałby Ci powiedzieć, czy masz brać dupka? Co musiałabyś tam zobaczyć? Nie pytam jakoś złośliwie, po prostu nie wiem jaki jest Twój tok myślenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, dla mnie to masakra. Nie mogę patrzeć na wbijanie igieł, wenflon to najgorszy koszmar, itd. Nawet jak kota muszę trzymać do zastrzyku, to mi słaboEeee, tam. Pierwszy raz najgorszy. Przy jakimś czterdziestym to już rutyna![]()
mnie mogą kłuć 20 razy dziennie. Jak jeszcze nie brałam euthyroxu to oddawałam honorowo krew i mi wbijali taką grubą igłęnie wiem, dla mnie to masakra. Nie mogę patrzeć na wbijanie igieł, wenflon to najgorszy koszmar, itd. Nawet jak kota muszę trzymać do zastrzyku, to mi słabo
Aaale to nie zawsze jest prawdziwa igła. To takie krótkie coś. Obok wenflona nawet nie stałonie wiem, dla mnie to masakra. Nie mogę patrzeć na wbijanie igieł, wenflon to najgorszy koszmar, itd. Nawet jak kota muszę trzymać do zastrzyku, to mi słabo
Biedna! Na szczęście większość z tych rzeczy robi się rzadkonie wiem, dla mnie to masakra. Nie mogę patrzeć na wbijanie igieł, wenflon to najgorszy koszmar, itd. Nawet jak kota muszę trzymać do zastrzyku, to mi słabo
w sumie takiej do glukometru się nie boję...Aaale to nie zawsze jest prawdziwa igła. To takie krótkie coś. Obok wenflona nawet nie stałoI serio, praktycznie tego nie czuć. Ale zanim wbiłam pierwszy raz, stałam i machałam tym 5 minut
![]()
Szacun za oddawanie krwi!mnie mogą kłuć 20 razy dziennie. Jak jeszcze nie brałam euthyroxu to oddawałam honorowo krew i mi wbijali taką grubą igłę![]()
mega jestem smutna, że już nie mogę tego robićSzacun za oddawanie krwi!![]()
ja miałam sono hsg bez znieczulenia a histeroskopię pod narkoząA sono hsg i histeroskopie się robi ze znieczuleniem miejscowym?