Wątróbka to podroby. I zgadza się powinno się unikać przede wszystkim w pierwszym trymestrzeWczoraj zrobiłam watrobkę, jakoś w mięsnym mi się spodobałaMąż na wieczór natknął się na filmik, że watrobka ma dużo witaminy A i jest zakazana w ciazy. Kompletnie nie wiedziałam, ale myślę, że jednorazowe epizody chyba nam nie zaszkodzą
![]()
reklama
dirtycriminal
Fanka BB :)
A ostatnio sie dowiedzialam ze moja znajoma zajadala się wątróbką w ciazyWątróbka to podroby. I zgadza się powinno się unikać przede wszystkim w pierwszym trymestrze
AlaMakota0220101
Tak mówią o wątrobce ale proszę Ciet, nie miej wyrzutow sumienia, od jednego razu na jakiś czas witamina nie skoczy w kosmosWczoraj zrobiłam watrobkę, jakoś w mięsnym mi się spodobałaMąż na wieczór natknął się na filmik, że watrobka ma dużo witaminy A i jest zakazana w ciazy. Kompletnie nie wiedziałam, ale myślę, że jednorazowe epizody chyba nam nie zaszkodzą
![]()
AlaMakota0220101
A poza tym wątróbka ma dużo witaminy K, która jest bardzo potrzebna więc co lekarz to opinia 
dirtycriminal
Bo tak jest wątróbka ma witaminę A i trzeba uważać nie jesc jej w nadmiarze ale jest bardzo zdrowaWłaśnie śmiałam się, że mama mi polecała watrobke , bo lekarka mnie straszyła,że plec męska odbiera nam dużo żelaza. Więc te starsze pokolenia żyją jeszcze w przekonaniu, że watrobka to idealna rzecz na wspomaganie diety![]()
xdarqx
Ja też RybnikJa konkretniej Rybnik![]()
P86
Mam do was pytanie , czy doskwierają wam w ciazy jakieś bakterie ?? Mialam pod koniec grudnia posiew z szyjki i wyszla e coli, liczne kolonie. Ja próbuje jedną wyleczyć, ale nie idzie mi to za dobrze. Antybiotyk nie zadziałał... lekarka mnie straszyła infekcja wewnatrzmaciczną i nowa fobia aktywowana.
reklama
O jak miłoJa też Rybnik