reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Wkońcu od drugiej połowy stycznia zaczeło się coś dziać z tymi kreseczkami!🤩 i miesiąc moich urodzin nie jest aż taki podły i okrutny.
Bardzo się ciesze i kibicuje wszystkim staraczkom, mam nadzieję , że każdej z nas przytrafi się upragniony pozytywny teścik.

Wkońcu od drugiej połowy stycznia zaczeło się coś dziać z tymi kreseczkami!🤩 i miesiąc moich urodzin nie jest aż taki podły i okrutny.
Bardzo się ciesze i kibicuje wszystkim staraczkom, mam nadzieję , że każdej z nas przytrafi się upragniony pozytywny teścik.
kochana to chyba mój spóźniony prezent na urodziny. Ja tez jestem z 2 stycznia 🙂

reklama
Dziewczyny, ja w lutym wybieram się do gina, pierwszy raz w uk, a nie jak zazwyczaj w Polsce. Ma bardzo dobre opinie jest ginekologiem-onkologiem, ma tytuł profesora, więc zakładam ,że bardzo długo się edukował. Doświadczenie nabywał: zaczął w Pl, tutaj w Uk, także w Niemczech, Nowym Yorku, izraelu, Szwecji... kurcze jak to przeczytałam wszystko to oniemiałam i nabrałam nadzei, że może wkońcu trafie pod dobre skrzydła po roku i 2 miesiacach nieudanych prób.
Oczywiście nie nastawiam się, że ten cykl był udany ( będę testować 5 lutego), dlatego właśnie już zadbałam o poszukanie dobrego lekarza i wiem , gdzie będe celować, mam 2 h drogi, ale mam nadzieje, że będzie warto.

Do góry