pluto_nova
Moderator
to tak odbierzno 2.02 o 22:22![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak odbierzno 2.02 o 22:22![]()
I tylko dodam, że tam jest 20 owulacyjnych i 20 ciążowych![]()
w sumie w przedostatnim cyklu był szamanizm, to w tym mogę iść w przeznaczenie
Mnie tez najbardziej stresuje możliwość niezakręconego gazu, włączonego żelazka, lub prostownicyMój brat ma takie lęki, że robi zdjęcia płycie gazowej, czy przypadkiem nie jest któryś kurek odkręconyzawsze może zerknąć, że wszystko w domu ok
![]()
Pozdrawiam Cię z dolnośląskiego. U nas też leje i wali w szyby jakby była co najmniej wiosnaMnie tez najbardziej stresuje możliwość niezakręconego gazu, włączonego żelazka, lub prostownicy
Zalało mnie niagarą - czerwoną . Oficjalnie @
u nas już lało i wiało, a do tego była solidna burzaPozdrawiam Cię z dolnośląskiego. U nas też leje i wali w szyby jakby była co najmniej wiosna
Ech no tak, przecież opowiadał ludziom przez telefon, ze jest brokułem na grządcejesteśmy razem ponad 7 lat, nawet się nie zdziwi![]()
A mi, ze to urodziny godzinyA tak mi ktoś zawsze powtarzał, jak byłam mała, że jak się spojrzy na zegar i jest tyle samo minut co godzina to znaczy że ktoś o Tobie myśli![]()