Mom2B
Fanka BB :)
witam, hejOK, jeszcze was dodam.
dodacie i mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam, hejOK, jeszcze was dodam.
proszę o dodanie mnie tez jescze razDziewczyny,
Jak coś to ja pamiętam o Was. Także jak będę miała link to wyślę wam w wiadomości prywatnej i dam znać tutaj
@kamcia922
@Wielomam@
@mamusia92
@MagdalenaJe
@gorzka.kawa
@Mamamama23
@zaspa89
@nianiusia
@wiedzma93
@katherinnn
@jkana
@Pelagia88
@Marina90
Ostatnia szansa żeby się dopisać do nas. Od pierwszego już zamykamy przyjmowanie nowych osób. Ale nowe dziewczyny które będą chciały z nami porozmawiać będą mogły się udzielać tutaj. Zawsze odpowiemy na Wasze pytania czy porozmawiamy![]()
ja tez 35 a w tym roku 36Jest trzecia 35 latka
Ile już smyki mają?
Zdążyłaś wyjść z pieluch?![]()
tez mam prawie 7 miesięcznego synkam(15.02 skonczy 7No skoro lekarz zalecił to pewnie żeby nie ryzykować
Eee tam, jeszcze nie raz bedziemy panikować w ciążyja czekam aż ja będę słuchała mojej teściowej która będzie mi panikowała aż sama zacznę
bo na pokładzie mam 7-miesiecznego syna, który waży już 9kg, a z czasem będzie cięższy. Wiadomo, że dziecka nagle nie odsune od siebie bo w ciąży jestem. A teściowa z moją matką to najchętniej by przejęły opiekę nad nim za mnie
![]()
DokładnieJa się mało udzielam, ale i tak się wypowiemUważam, ze prywatna grupa została zamknięta przedwcześnie. Przecież ktoś z terminem na koniec września jest dopiero w 6 TC, więc masa osób dopiero teraz robi testy i wcześniej nawet nie wiedziała, że jest w ciąży, więc nie miała szans dołączyć
![]()
To mam co teraz dozgonnie dziękować, ze dostalam link@JoannaBla a ja nie wiem co Cię śmieszy bo dostałaś link do prywatnej grupy i się nie udzielasz![]()
Ale dziewczyno nie niem z czym masz problem. Być może że długo czekałaś, ale to nie ja tą grupę tworzyłam bo to nie grupa tylko dział zalozony przez główną moderatorkę forum. Ja nie mogę dodawać osób tylko @aniaslu . Dlatego to tyle trwa. Od razu jak tylko dostałam link to Ci wysłałam.To mam co teraz dozgonnie dziękować, ze dostalam link? Wiesz gdzie mam twoja grupę ? Dlatego się nie udzielam. Nie pozdrawiam
![]()