reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nowy miesiąc, nowa ja - postanowiłam, że wykupie karnet na siłownie (znowu) 8-) Trzymajcie kciuki aby moja motywacja potrwała dłużej niż tydzień 🤣
Ale jako, że w życiu chodzi o ✨ balans ✨ to zamierzam dziś upiec brownie z truskawkami 😇😅
Przypomniałaś mi, że mam multisport z którego nie korzystam. 🤣🤣🤣

reklama
Ja tak samo ćwiczę w domu juz okolo miesiąc. Ciagle mi sie chce i mam motywacje, a czasem to nie moge sie doczekać treningu xD
No i rura 2x w tyg.
Próbowałam ćwiczyć w domu już wielokrotnie ale nie mam motywacji 😞 Dodatkowo pracuje w 100% zdalnie, więc jak jest okazja to tylko patrzę, aby wyrwać się z domu chociażby na 5 minut nawet do sklepu. Dlatego mam nadzieje, że przełoży się to również na poprawę mojego zdrowia psychicznego, bo naprawdę jak za długo nigdzie nie wychodzę, to siada mi na głowę 😐

Milion rzeczy albo nic, czuje, ze pomogłam 😂
Czasem mam tak, jak coś wypije dzień wcześniej z procentami albo jak słabiej spie, to mi skacze tak tempka. Ale jeśli jutro znów w dol, to nie znaczyło to niczego
Ale ja mam tak często, choć w tym cyklu wyjątkowo grzeczny ten wykres.
u mnie właśnie nie ma takich historii :D ale owulak blady bardzo, więc na razie obstawiam stres i wybudzanie się w nocy po prostu, jutro pewnie wróci na dół grzecznie

Próbowałam ćwiczyć w domu już wielokrotnie ale nie mam motywacji 😞 Dodatkowo pracuje w 100% zdalnie, więc jak jest okazja to tylko patrzę, aby wyrwać się z domu chociażby na 5 minut nawet do sklepu. Dlatego mam nadzieje, że przełoży się to również na poprawę mojego zdrowia psychicznego, bo naprawdę jak za długo nigdzie nie wychodzę, to siada mi na głowę 😐
A przy pracy 100% zdalnie nie kusi Cię, żeby pracować z innego kraju np?

Najważniejsze to robić tak, żeby sie nie męczyć i nie zmuszać :) jak Ci nie pasuje w domu, to może właśnie silka bedzie lepszym rozwiazaniem :)

u mnie właśnie nie ma takich historii :D ale owulak blady bardzo, więc na razie obstawiam stres i wybudzanie się w nocy po prostu, jutro pewnie wróci na dół grzecznie
U mnie to co miesiąc ten wykres wyglada inaczej, jedyne co jest to spadek przed owu i dwa dni wspinanie tempki do góry i przez min. 3 dni w gorze bardziej i później tez potrafi trochę opaść, ale już jestem po owu wówczas. Zreszta już się nauczyłam, ze mam owu w okolicach 20-22dc i za dużo się tu nie zmienia 😂

reklama
Do góry