nikaplis
Fanka BB :)
chyba dobrze się zaczyna!Dobra, uwaga, uwaga, mam na razie tylko proga.
No ale miejmy nadzieję, że reszta dojdzie.
Już bez plamien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba dobrze się zaczyna!Dobra, uwaga, uwaga, mam na razie tylko proga.
Dziewczyny, umieram z ekscytacji. Teoretycznie jest 4 dzień po owulacji, ale w praktyce owu mogła być szybciej. Nie sprawdzałam testami więc nie mam pojęcia.
Wracaj ze sklepu zrobiło mi się dziwnie mokro, więc w domu migusiem do łazienki. Najpierw pełno wydzieliny, a gdy się podtarlam zobaczyłam dosłownie kilka kropli bladoróżowej krwi. Myślicie, że to implantacja? Kiedy zrobić test?![]()
Dobra, uwaga, uwaga, mam na razie tylko proga.
Jak ja lubię takie krótkie i rzeczowe odpowiedziImplantacja nie jest możliwa 4dpo
Wydaje mi się , że za dwa dni od implantacji powinien być pozytywnyDziewczyny, umieram z ekscytacji. Teoretycznie jest 4 dzień po owulacji, ale w praktyce owu mogła być szybciej. Nie sprawdzałam testami więc nie mam pojęcia.
Wracaj ze sklepu zrobiło mi się dziwnie mokro, więc w domu migusiem do łazienki. Najpierw pełno wydzieliny, a gdy się podtarlam zobaczyłam dosłownie kilka kropli bladoróżowej krwi. Myślicie, że to implantacja? Kiedy zrobić test?![]()
gratulacje!Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Jaka piękna beta! Gratuluję!Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
ja pitolę ja już nogami przebieram chyba ze mną gorzejDobra, uwaga, uwaga, mam na razie tylko proga.
TSH ogarniesz. Gratki! Trzymam kciuki za piękny przyrostDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.