AnnMar88
Moderator
Gratuluje, super że kolejna długoterminowa staraczka sie "wykrusza"Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje, super że kolejna długoterminowa staraczka sie "wykrusza"Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Ej, ja tez chce z Wamimożesz sobie rodzić kiedy chcesz, ale na wątku ciążowym mamy być razemMi na dzień dzisiejszy flo pokazuje termin na 28.11, ale ja znowu będę miała CC wcześniej
![]()
Dziwne te wyniki jakieśDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Gratuluję kochanaDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Pl. Wilsona moja stacjaJa!
Jeżdżę tak z 2 razy w tygodniu pl. Wilsona-Wierzbno
kiedyś park obok Wilsona był miejscem moich randek dawno temu w liceumPl. Wilsona moja stacjaale finał na Świętokrzyskiej
„Dla nas” brzmi u Ciebie obiecująco i to w listopadzieNoo na pewni nie jest okresowy. Wyklucza raczej CP. Także myślę, że możesz grzać dla nas miejsce na listopadowych mamach![]()
GratulacjeDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Laboratorium było „przytomne” i widząc wynik bety, wstawiło już normy dla ciężarnychGratulacje! Migiem do endokrynologa, bierzesz coś teraz na tarczycę czy wcześniej nie leczyłaś?
W ogóle jakie dziwne zakresy referencyjne![]()
Kurde jak nas dużo z Warszawykiedyś park obok Wilsona był miejscem moich randek dawno temu w liceummarzlam na tych ławeczkach nawet zimą
![]()