LadyCaro
Fanka BB :)
Te wyniki są naprawdę ładne. Nie wiem co Ty od siebie chcesz
Zmień te białe buły na ciemne, wywal kawę rano i będzie dobrze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te wyniki są naprawdę ładne. Nie wiem co Ty od siebie chcesz
Zmień te białe buły na ciemne, wywal kawę rano i będzie dobrze![]()
to właśnie moje ulubione śniadanie... jajka, bekon i awokadoNa śniadanie jajka z boczkiem! I czarna kawa![]()
O jestem u Maduzi wlasnie w poradni nfz - tam też przyjmujeNie jestem z Krakowa. DO Krk mam 160 km
Ale w Krakowie bardzo dobrym lekarzem jest Krzysztof Janowiec albo Maduzia.
Wzmocnienie mięśni głębokich, jak będziesz miała silny core to wtedy łatwiej jest utrzymać prawidłową postawę, no i regularny ruch pewnie. Wspinaczka i rura buduje silny core. Co nie @LadyCaroDziewczyny, ja jak zwykle od czapy i nie na tematMam straszny problem z postawą odkąd jestem mamą. Garbię się coraz bardziej, mąż na mnie wrzeszczy, ja to tylko na zdjęciach widzę, jaka tragedia jest. Najgorzej jak siedzę :/ Macie jakieś rady? Myśle o tym jak tylko mi się przypomni i przez chwilę trzymam się prosto, a potem znowu leniwe mięśniory wracają do garbatej pozycji
![]()
Ja dziś 6 dpo i mało malooooo brakowało że nasikalam na testA swoją drogą w którym dniu najwcześniej jest szansa aby wyłapać jakiś cień na teście? Nie żeby kusiło mnie aby już testować, skąd![]()
No nawet nie wiedziałam kawa to pierwsze śniadanie. Czyli kolejna rzecz do zmianya dziewczyny z IO, powiedzcie mi: czemu ja nie mogę pić na czczo kawy z mlekiem? Przecież mleko ma niski IG![]()
a Ty się tak na ściance wspinasz? Kurde, mnie i męża tak kusiło kilka miesięcy temu, żeby się zapisać na jakieś zajęcia, ale "przecież zaraz zajdę w ciążę"W ogóle @LadyCaro to kilka moich wspinaczkowych koleżanek wcześniej rure trenowały i to tak mega silne babki! Z taką jedną od rury zaczynałam się wspinać i ona na starcie miała tak zajebiście ciało przygotowane. W ogóle wydaje mi się, że to bardzo zbliżone sporty ;D Dużo pracy precyzyjnej całym ciałem, koordynacja i SIŁA <3
gdzie? w jakiej poradni?O jestem u Maduzi wlasnie w poradni nfz - tam też przyjmuje![]()
Nie ma nic piekniejszego niż wspólne hobby/zainteresowania z mężem. Wiem z autopsji.a Ty się tak na ściance wspinasz? Kurde, mnie i męża tak kusiło kilka miesięcy temu, żeby się zapisać na jakieś zajęcia, ale "przecież zaraz zajdę w ciążę"ale w naszej sytuacji może to byłby jednak dobry pomysł na robienie coś razem i relaks
![]()
no ja już kiedyś myślałam, zeby spróbować wspinaczkiW ogóle @LadyCaro to kilka moich wspinaczkowych koleżanek wcześniej rure trenowały i to tak mega silne babki! Z taką jedną od rury zaczynałam się wspinać i ona na starcie miała tak zajebiście ciało przygotowane. W ogóle wydaje mi się, że to bardzo zbliżone sporty ;D Dużo pracy precyzyjnej całym ciałem, koordynacja i SIŁA <3