Asiur93
Zaangażowana w BB
DOKŁADNIE, mam to samo od poniedziałku czekam na magiczną 16Czy Wam też się dziś tak nie chce?Odliczam godziny do końca pracy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DOKŁADNIE, mam to samo od poniedziałku czekam na magiczną 16Czy Wam też się dziś tak nie chce?Odliczam godziny do końca pracy
![]()
Ja mam schowane 5 sztuk ale tak mnie ciągnie ze idąc do kibla musze z telefonem, żeby mieć zajęte ręce (ogólnie nidgy tak nie robieMam tak samo xD. Bronię się rękami i nogami żeby nie zamówić zaraz na Allegro 10paka testówi of course jebnac je wszystkie w 3 dni
![]()
Kurde takie sikanie przez sen niebezpieczne bo może się skończyć sikaniem na jawieŚniło mi się, że nasikałam na test i były dwie kreski. Co za piękny senOczywiście we śnie też nie mogłam w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek nasikałam na wszystkie inne testy które miałam w domu, a było ich dość sporo
Po wczorajszym spadku, dziś miałam skok temperatury prawie na 37 stopni - najwyższa wartość w tym cyklu. Zastanawiam się tylko, czy jest to wiarygodny pomiar skoro godzinę wcześniej musiałam wstać na siku![]()
ja też zero produktywności dzisiaj, zamiast pracować myślę czy nie wskoczyć na chwilę do rosmanna albo wyjść wcześniejCzy Wam też się dziś tak nie chce?Odliczam godziny do końca pracy
![]()
A mogłabyś mi podać przykłady konkretnych ćwiczeń. Jest coś co czujesz, że naprawdę pomaga?Mam to samo... ćwiczenia i ćwiczenia.
premomDziewczyny do jakiej aplikacji wy oddajecie te owulaczki, że Wam pokazuje ten PIK
Któraś mi już pisała No ale nie znajdę tego na lutowym![]()
A by się stary zdziwiłKurde takie sikanie przez sen niebezpieczne bo może się skończyć sikaniem na jawie![]()