kicikocia
Fanka BB :)
Po godzinie to mój test jest już w drodze na wysypisko![]()
Chyba muszę się do tego zastosować a nie wpatrywać się w nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Po godzinie to mój test jest już w drodze na wysypisko![]()
ja też spałam dobrze, ale krótko, bo po półocy do łóżka zawitał Stary i zebrało mu się na amory![]()
Według mnie nie, jest delikatniejsze.
Dla mnie jest okej, ale ja jestem waganką i dla mnie produkty od zwierzęce śmierdzą trupem więc jestem w ch*j nieobiektywna w tym temacie![]()
Super! Oby tak dalejI chce się Wam pochwalić ze po 5 miesiącach chorowania dokładnie w ten sam dzień po owulce w końcu nie jestem chora !
Jezu jakie to super uczucie !
A ile jesteś dpo? Podziękuje za te testy, mam w domu dwa pinki więc pewnie jutro siknę na jednego dla własnego spokoju (a po za tym lubię się tym katować).Piąteczka! Ja też dzisiaj siknęłam, też na One Step i też po godzinie mam coś podobnego, więc myślę że to jakiś fabryczny cień.
Dziewczyny jak myślicie kiedy zatestować jutro? Nie pomyślałam o tym, że mam dziś nockę od 19 do 7, zanim wrócę do domu będzie po 8. Wątpię, że w nocy uda mi się uniknąć wizyt w toalecie, a niestety po nocy nie położę się spać, bo mąż jedzie do pracy, więc będę siedzieć z dzieckiem. Ile godzin musiałabym zbierać siury żeby cokolwiek miało okazję się pokazać?![]()
Szybko Ci śmieci odbierają.![]()
Się laski śmiejecie, ale zdarzyło mi się już naszczać na test, wrzucić go do kubła, wyjść do pracy ze śmieciami i wpaść na panów ze śmieciarkichciałam to samo napisać haha![]()
o to ja to samo. Od czasu do czasu zjem jakieś mięso, no jajka jem czesto, żeby się dobiałczyć, ale wege jedzenie smakuje mi najbardziej. Ale soczewicę lubięNawet nie wiedziałam, że takie istnieje. Kupię sobie z ciekawości.Ja co prawda od czasu do czasu jakiś drób zjem, jajka i nabiał też, ale bardzo lubię wegetariańskie i wegańskie jedzonko. Tylko soczewicy nie jestem w stanie zjeść. Jak gdzieś jest, to w sekundę mam mdłości i wszystko stoi mi w gardle.
takOk...pierwszy raz używam owulaków. Jak ta krecha będzie taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna to liczę 24-36 do owu?
dalej nie wiem dlaczego u Ciebie nie pracujęU nas w związku z dniem docenenia, pracujemy 5h xD oczywiście na HO