reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teścik

reklama
Już samo to że był podczas okresu plus beta ujemna nie ma czego się bać serio
Czyli małe szanse na to jak stosunek był podczas okresu to był nie pamietam 2-3 dzień okresu i od tero dnia minęło 19 dni a nawet jakby owulacja wystąpiła to by już chyba wyszło tak mi się wydaje

Jak ktoś ma ujemna bete tyle dni po stosunku to ciąży nie ma i ona się nie pojawi magicznie , bo przecież plemniki żyją max 7 dni ale to naprawdę nie często się zdarza przeważnie żyją 3 dni , ale załóżmy nawet jeśli to to 7 dni Plus ewentulana implatacja zarodka , to po 19 dniach powina ci wyjasc beta powyżej 5

Ale jak nam nie ufasz to idź na betę jeszcze raz I zobacz czy masz przyrost 😃 skoro tak bardzo myślisz że dopiero teraz 19 dni po stosunku beta ci się podwoi

nie i masz na to dowód. Po co robiłaś badanie z krwi skoro nie ufasz wynikowi? Czego od nas oczekujesz?
Bo to było tak :
Stosunek miał miejsce podczas okresu i zacZleam brać tabletki tez od tego okresu co był tylko ze wzięłam 1 dnia jej i po prostu na kolejny dzień był stosunek i się wystraszyłam ze tabletki nie zdążyły zahamować owulacji i ze doszło do czegoś
I dlatego wykonałam 19 dni po stosunku tym który był podczas okresu betę i po domniewanej owulacji 9 dni po
Ale nawet jakby owulacja przyszła wcześniej to już by coś pokazał ten test prawda ? Jakby np przyszła wczensjej niż 22 ?

O dawno nie było...
Nawet nie czytam od razu jestem z krzesłami 🙋‍♀️
Work Chairs GIF by vonrock.de

Dziewczyny ile razy bedzicie jej odpisywać i tak bedzie was specjalnie ciągnąć za język bo ma swoje racje :D

reklama
Do góry