Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak: słuchamy rozkazów, poddajemy zaklęciom, a jak to nie pomaga, to opierd.l tez się przydaA, i jeszcze nieskromnie przypomnę o zaklęciu Bolilola!![]()
![]()
No i pieknie
ta zatkana dziurka w nosie daje do myślenia. Kiedy sikasz?Ale ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny!
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks!
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka10 dni dupka 10 dni bólu głowy
![]()
No właśnie - powinna być a nie była dlatego ja do testów sikanych podchodzę z rezerwą.Jeszcze nie dziękuje , zobaczymy co powie druga beta
U Ciebie ewidentnie kreseczka widoczna i różowa ale chyba przy takiej becie powinna być bardziej , u mnie takie szare , po wyschnięciu różowe
ta zatkana dziurka w nosie daje do myślenia. Kiedy sikasz?![]()
wysikasz jutro cień i pójdziesz na betę i tyle będzie z Twojego testowania
Zacznę sikać od jutraa wpisałam się na 11go. Kupiłam se 5 testów to akurat do 11go będę sikać
![]()
Oh jak ja o tym marzę!wysikasz jutro cień i pójdziesz na betę i tyle będzie z Twojego testowania![]()