E
eag
Gość
Bez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będzieA jak Twoje testowanie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będzieA jak Twoje testowanie?![]()
Mamy byc na 8:45 w poradni. Ale zanim do samej inseminacji dojdzie to jescze pewnie ze 3-4hBardzo mocno trzymam kciuki. O której godzinie?
Skoro widzisz cienie, to odpuść winoBez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będziemam łeb jak sklep
Wieczorem jeszcze sikne przed ewentualnym alkoholem
niemniej sikać będę do 12dpo, dziś 8
Masz racje.. zrobię sobie ciepłą kąpiel, mąż do jutra w pracy więc jestem sama, puszczę jakieś romansidło i postaram się uwolnić głowęSkoro widzisz cienie, to odpuść winoserio mówię, po co masz później robić sobie wyrzuty? Napij się ciepłego kakao, jest idealne na skołatane nerwy
![]()
Nalej sobie soczku do kieliszka od winaMasz racje.. zrobię sobie ciepłą kąpiel, mąż do jutra w pracy więc jestem sama, puszczę jakieś romansidło i postaram się uwolnić głowę![]()
Od dwóch dni wieczorem pije somersby gruszkowe 0% o boszszsz jakie to pyszneNalej sobie soczku do kieliszka od winaewentualnie wina bezalkoholowego, ale mi nie smakują wiec bym wolala soczek.
Głowę trzeba próbować oszukać![]()
Ty po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakaoBez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będziemam łeb jak sklep
jesteś tak samo niecierpliwa jak jaBez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będziemam łeb jak sklep
Bo ja jestem taka niecierpliwa *****… ja zawsze muszę mieć wszystko już, teraz, bo mnie nosi… a Teraz to jest test mojej cierpliwościTy po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakao.
Tzn bardziej myślałam żeby odstawić na podstawie białego testu po prostuJa bym zrobiła betępo co się faszerować lekami jeśli TFU TFU odpukac nie ma ciąży
![]()