Nasturtium
Fanka BB :)
Totalnie nie wiem co ten wynik oznacza, ale na pewno można coś z tym zrobić…
A jak AMH?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Totalnie nie wiem co ten wynik oznacza, ale na pewno można coś z tym zrobić…
o mój Boże, to Bolilil i Carlos
AMH 2,3 chyba, jakoś tak. Dawno badałam, ale jest okej.Totalnie nie wiem co ten wynik oznacza, ale na pewno można coś z tym zrobić…
A jak AMH?
a będziesz szła jeszcze na moni? Wierzę, że ruszy ten na lewymByłam na moni, od poniedziałku pęcherzyk w lewym jajniku nie urósł wcale, w prawym pojawił się jakiś 10 mm, 11dc, jest jeszcze szansa na to, że coś ruszy, jak myślicie?
Dostałam też Gynoflor na te moje nawracające infekcje, ciekawe, czy zadziała …
No i Stary mnie wkurwił, dobrze, że do owu daleko i nie muszę myśleć o seksie…
to nie Carlos, Carlos reprezentuje na tym gifie Ciebie, ciołku kochany!o mój Boże, to Bolilil i Carlos
myślę, że szansa jest. Kiedy idziesz znów?Byłam na moni, od poniedziałku pęcherzyk w lewym jajniku nie urósł wcale, w prawym pojawił się jakiś 10 mm, 11dc, jest jeszcze szansa na to, że coś ruszy, jak myślicie?
Dostałam też Gynoflor na te moje nawracające infekcje, ciekawe, czy zadziała …
No i Stary mnie wkurwił, dobrze, że do owu daleko i nie muszę myśleć o seksie…
wieeeem, ale pierwsze wrażenie! Z resztą ja i Carlos to jedność, tak go kochamto nie Carlos, Carlos reprezentuje na tym gifie Ciebie, ciołku kochany!
Mam przepisaną przez tego jednego ginaDziwne, gdybym była Tobą, już bym ja miała kupiona i brała od pozytywnego testu
Ja w przypływie głupoty zrobiłam niedawno pinka płytkowego o czułości 20, co go kupiłam przypadkiem i uznałam aa sikne, może te wcześniejsze to jakaś wadliwa partiaA wezcie wrzuccie tu jakies 2 kreski, moze byc nawet cień.... dajcie oko nacieszyć
Ja obecnie mogę tylko to wrzucić.![]()
O cholera :/Hej, update ode mnie. Wiem, że różnie mi radziłyście, ale nie dawało mi to spokoju. Zrobiłąm badania ANA1 i ASA. No i niestety mój organizm pragnie zwalczać już i tak mierne plemniki mojego Starego.