Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7! Ja uprzedzałam, że nic nie wyjdzie, jak się wpisywałam na testowanieMi kiedyś, jakieś 20 lat temu, mama kupiła adidasy „muszelki” za ostatnie pieniądze. Błagałam ją wręcz o nie, nie miałam wtedy świadomości, ze nas na nie zwyczajnie nie stać. Nosiłam je dumna jak paw przez jakieś trzy tygodnie, ktoś w szkole mi je ukradł jak zostawiłam je w szatni na wfie. Myślałam, ze pęknie mi serce![]()
A który dziś jesteś dpo?
Na tym drugim zdjęciu widać bez kombinowania. Baaardzo chcę, żeby to był cionsz!!!po minucie widać było i dziś wieże bardziej bez przyglądania się
![]()
i to jest jedyne słuszne rozwiązanie! Zrób też proga!Dobra mam za darmo z PZU badania to cisne tutaj na Śląsku do diagnostyki właśnie xD
no i elegancko, bedzie wszystko jasne!Dobra mam za darmo z PZU badania to cisne tutaj na Śląsku do diagnostyki właśnie xD
nieDziewczyby odkładacie starania przy lekkim przeziębieniu waszym lub partnerów?![]()
Dobra mam za darmo z PZU badania to cisne tutaj na Śląsku do diagnostyki właśnie xD
w życiuDziewczyby odkładacie starania przy lekkim przeziębieniu waszym lub partnerów?![]()
Proga tsh żelazo wszystko hahai to jest jedyne słuszne rozwiązanie! Zrób też proga!![]()