Owulacja
Fanka BB :)
Od środka, ale przez gardłoAle że Bożenę smarujesz czy jak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od środka, ale przez gardłoAle że Bożenę smarujesz czy jak![]()
W sumie można by do Bożeny włożyć. Wtedy by szybciej podziałało, dobry pomysł!Ale że Bożenę smarujesz czy jak![]()
Proza życia. Jak czytam tu nieraz o waszych związkach, to u mnie chyba nie ma takiej wielkiej miłościA my prawie wcale, ale jak już to zwykle na „grubo”…
A o co się kłócicie codziennie?
Może trzeba spróbować dwustronnie i szybciej zadziała?Od środka, ale przez gardło![]()
Czyli jeden kawałek pizzy na śniadanie, drugi na obiad i trzeci na kolację?mam jakoś tak, że jak jestem w skrajnym stresie, to nie jem, ale chęć na winko zmotywowała mnie do zjedzenia czegoś, bo na pusty żołądek nie można![]()
Tak, można smarować Bożenę olejem z wiesiołka ale to po 37 tygodniu ciążyW sumie można by do Bożeny włożyć. Wtedy by szybciej podziałało, dobry pomysł!
No na mnie olej z wiesiołka jak zjem na pusty brzuszek to działa na tę drugą rurę która sąsiaduje z BożenąMoże trzeba spróbować dwustronnie i szybciej zadziała?![]()
Nie możesz się tak odżywiać. W końcu masz nosić w sobie nowe życie!mam jakoś tak, że jak jestem w skrajnym stresie, to nie jem, ale chęć na winko zmotywowała mnie do zjedzenia czegoś, bo na pusty żołądek nie można![]()
Mi się wydaje, że jak ktoś ma straszny zapierdziel to nawet nie ma czasu myśleć o kłóceniu sięProza życia. Jak czytam tu nieraz o waszych związkach, to u mnie chyba nie ma takiej wielkiej miłości![]()
No na mnie olej z wiesiołka jak zjem na pusty brzuszek to działa na tę drugą rurę która sąsiaduje z Bożeną![]()