reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
U mnie się zmieniła. Na początku starań (ponad 5 lat temu) była ok 12 dni, a od 2 lata temu i do tej pory jest 15 dniowa.
A robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...

niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...

A robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...

niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...
Sama się wydłużyła po kilku poronieniach. Chociaż może to zależało od tego, że na początku dużo się "leczyłam progesteronem" i to on mi wydłużył na tyle, że po odstawieniu już taka została.

Sama się wydłużyła po kilku poronieniach. Chociaż może to zależało od tego, że na początku dużo się "leczyłam progesteronem" i to on mi wydłużył na tyle, że po odstawieniu już taka została.
Dziękuję za odpowiedź. Przykro mi z powodu Twoich poronień i trzymam obrzydliwie mocno kciuki za Ciebie

Dobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną 😂

Załączniki

• 77FD16B3-AE9D-4480-9427-DB3B5EB78C6C.jpeg
    77FD16B3-AE9D-4480-9427-DB3B5EB78C6C.jpeg
    148,5 KB · Wyświetleń: 133
reklama

przestań to nie prawda jaki dzban! myślę że dużo z nas nie pilnowało tego w ogóle i to nie powód by mieć do siebie jakiekolwiek pretensje przez to ❤️

Do góry