Nasturtium
Fanka BB :)
3 mi wystarczy, nie jestem zachłannaAMH to nawet 6 ng/ml mogę Ci oddać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 mi wystarczy, nie jestem zachłannaAMH to nawet 6 ng/ml mogę Ci oddać![]()
Ale wtedy nadal będę ponad normę, więc mnie nie urządza taki biznes3 mi wystarczy, nie jestem zachłanna.
To ile musisz mi oddać? Przyjmę na klatę.Ale wtedy nadal będę ponad normę, więc mnie nie urządza taki biznes![]()
A Ty robiłaś kiedyś monitoring?U mnie 17 dc i test jakby chciał a nie mogł...dokupilam dzis wydając 2 razy wiecej w Rossmannie te testy ovu i nareszcie na wieczór 0,88 czyli cykl mi się przedluzy zapewne o ile do ovu dojdzie. Bo kto ją tam wie.
Ty to miałaś mi oddać trochę AMH, nieco (ale nie za dużo) fsh i lh, nadal czekam!
Odległość bywa problemem, znam to, bo ja tak krążyłam po operacji i przed przez 3 lata średnio 3 razy w tygodniu Łódź- Kielce.
Ten cykl masz stymulowany? Pewnie pisałaś wcześniej, ale dzisiaj czytałam piąte przez dziesiąte.
NieA Ty robiłaś kiedyś monitoring?
PCOS?Ja mogę oddac AMH!
To może warto? Na testy też wydasz sporo, a zrobiłabyś jeden- dwa i bardziej wiedziałabyś na czym stoisz.