Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co tam jest w tej płatnej wersji? Bo ja korzystam z flo i w sumie nie wiem do czego by mi się miała bardziej przydaćCzy któras z Was korzysta może z płatnej wersji flo? Teraz jest niby promocja -87% i się zastanawiam czy się opłaca ...
Ja korzystam i w sumie sama nie wiem czy się opłacaCzy któras z Was korzysta może z płatnej wersji flo? Teraz jest niby promocja -87% i się zastanawiam czy się opłaca ...
no właśnie nie wiema co tam jest w tej płatnej wersji? Bo ja korzystam z flo i w sumie nie wiem do czego by mi się miała bardziej przydać![]()
dzięki! W takim razie wydam na winko i ciasteczkaJa korzystam i w sumie sama nie wiem czy się opłacaRaczej ponownie bym nie kupiła subskrypcji.
im więcej analizowania symptomów, tym więcej stresuno właśnie nie wiemjakieś artykuły, podpowiedzi, analiza symptomów itd ale nie próbowałam premium. W sumie te forum to chyba bardziej przydatne do tego wszystkiego
![]()
no i super! Ciekawe czy by też wyszło gdybyś zrobiła rano bo ja ciągle tylko po obudzeniu robię i się zastanawiam czy tak naprawdę pik mam już dzień wcześniej wieczoremPolowałam i upolowałam ten pik
Zaczynamy trzonowanie prokreacyjne dziś jutro i pojutrze . Oficjalnie zaczynam 15 cs![]()
w sumie prawda. Plus nie wiem czy da się jeszcze bardziej je analizować niż ja już to robięim więcej analizowania symptomów, tym więcej stresuwydaje mi się, że zamiast inwestować w aplikacje lepiej zainwestować w dobrego lekarza
![]()
Dokładnie tak ja mam płatną wersję zapłaciłam 30 funtów na rok i nie opłaca się wg mnie nie przedłużę na pewno, są te artykuły , ale też właśnie z forum wiecej wyciągnęłam.no właśnie nie wiemjakieś artykuły, podpowiedzi, analiza symptomów itd ale nie próbowałam premium. W sumie te forum to chyba bardziej przydatne do tego wszystkiego
![]()