reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hejka hejka. Kurde dziewczyny od 4 dni mam suchosc w pochwie i nie mam w ogole libido. Moj mowi ze w poprzedniej ciazy tez tak mialam jak nie wiedzielismy jeszcze o niej. I sie sam nakreca a ja po tej stracie boje sie ze jednak.nic z tego. Plakac nie bede ale chcialabym jak kazda znas juz miec maluszka.

Do dziewczyn, które robią testy owulacyjne i wrzucają je do aplikacji Premom. Przy jakiej wartości LH macie piki? Do jakiej wartości może to dojść?
Ja miałam teraz tak:
Niedziela: 0.63
Poniedziałek: 0.67
Wtorek: 1.04
Rozumiem, że testuje się do momentu spadku? Ewentualnie możecie pokazać swoje scr z tej aplikacji?

U mnie to wygląda tak

Załączniki

• C75702F5-C43E-4995-9BEF-8F423E33545D.png
    C75702F5-C43E-4995-9BEF-8F423E33545D.png
    359,6 KB · Wyświetleń: 71
Hejka hejka. Kurde dziewczyny od 4 dni mam suchosc w pochwie i nie mam w ogole libido. Moj mowi ze w poprzedniej ciazy tez tak mialam jak nie wiedzielismy jeszcze o niej. I sie sam nakreca a ja po tej stracie boje sie ze jednak.nic z tego. Plakac nie bede ale chcialabym jak kazda znas juz miec maluszka.
7 dni po najwcześniej mozna wykonać bete. Zrób razem z progiem.

Hej dziewczyny ❤️ Jak tam środowe nastroje ? Ja dzisiaj 10-11 dpo. Nie czuję się żeby cionsz miał być. Powinnam siknac koło piątku- soboty ale może jutro siknę dla nauki. Nie spodziewam się nic bo symptomów żadnych poza tym dwa dni po owu miałam te plamienia. Ale zobaczymy 🙂

Pamiętaj, ze nie musi byc symptomów (przeważnie je sobie wmawiamy). Jakies dolegliwości powinny się dopiero w późniejszym czasie pojawić takze niczym się nie przejmuj
U większośći kobiet po prostu nie ma @ i tylko to wkskazuje ciążę. Takze trzymam kciuki! ❤️

reklama
Do góry