reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
madzik1388: no ja zapierwszym podejsciem nie zdalam ze swojej winy bo chcialam poprawic swoj blad ale zrobilam jeszcze gorzej:p a co smieszniejsze zrobilam to w 35 min egzaminu na miescie a egzamin trwa 40 min:p
a wczoraj poszlam na egzamin nie siedzac w aucie od 2 miesiecy i oblalam łuk:-/ bylam zla na siebie ze nie wzielam sobie tych dodatkowych jazd.

ania_zywa: no wlasnie w tym problem ze nie mam w domu cisnieniamierza... musze kupic sobie ale dopiero po pierwszym;-/.
Asteria, no to idź właśnie do lekarza ogólnego, on Ci zmierzy ciśnienie bez problemu w przychodni. Albo do apteki, w niektórych jest ciśnieniomierz na stole i można samemu sobie zmierzyć, chyba się płaci 1zł albo 2zł.
ania_zywa u mnie to sie nazywa paszteciki:-) tylko ja robie z miesem i pieczarkami, a i robie jeszcze pyszna zapiekanke z kurczakiem
Napisz przepis na tą zapiekanke z kurczakiem, pliska;-). Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju zapiekanki, ziemniaczane, makaronowe, każde!!

Asiowo, ja też uwielbiam krokiety, głównie gotuję kapustę z mięsem, mielę i zawijam w naleśnik, pycha. Z pieczarkami jeszcze nie jazdłam. Smażysz pieczarki z cebulką i faszerujesz tak?? muszę spróbować;-).
dokładnie tak ;-)mniam, mniam:-)

Ja zdałam za 3 razem... przed 3 egzaminem wykupiłam 6h u innego instruktora i rewelka:-) zdałam:-) Łuk też uczył mnie systemem i na pewno skutecznym, bo za każdym razem oblewałam na mieście...:baffled:
ja jazdy miałam w punto, a oczywiście 3 razy zdawałam w corsie, ale za 3 razem juz byłam przyzwyczajona i się udało:-)Najważniejsze to nie dać się zjeść stresowi:-p
Asteria... zdawałaś w Katowicach??

Mnie tez uczyli po obrotach, a nawet po słupkach, w zależności od tego w jakim oknie samochodu zobaczę pachołek to taki obrót itp:-D. I tak jeździłąm na wyczucie:tak:.
Madzik, dzięki;-).

Mnie tez uczyli po obrotach, a nawet po słupkach, w zależności od tego w jakim oknie samochodu zobaczę pachołek to taki obrót itp:-D. I tak jeździłąm na wyczucie:tak:.
Madzik, dzięki;-).
no... ja miałam podobnie:-) na prostej musiałam już patrzeć na zagłowki czy jak to sie nazywa:-p

Jeszcze tylko poodkurzam i zmyje podłogi i mogę odpoczać:-)
Troszkę się ruszyłam i już mi ciśnienie poszło w góre, przerąbane... zobaczymy co mi jutro na to ginka powie:baffled:

Asiowo, oj żeby Cie nie położyła do szpitala już:-(. Wiadomo, że tam opieka najlepsza 24h, ale nie ma to jak odpoczywać w doku:tak:. Bajlepiej też tak jak Snoopy daj swój numer telefonu, żebyśmy miały kontakt z Tobą, bo kto wie, kiedy urodzisz;-):-).

reklama
Asiowo, oj żeby Cie nie położyła do szpitala już:-(. Wiadomo, że tam opieka najlepsza 24h, ale nie ma to jak odpoczywać w doku:tak:. Bajlepiej też tak jak Snoopy daj swój numer telefonu, żebyśmy miały kontakt z Tobą, bo kto wie, kiedy urodzisz;-):-).
No własnie, opiekę bym miała na pewno, bo tutaj sama w domku to czaem strach, bo słabo mi i w głowie mi się kręci, ale na szczęscie dzis ok:-) Jak pojde do szpitala to przynajmniej zwróci mi się kasa za ginke, bo chodze prywatnie, a z ubezpieczenia dostałabym troche kaski za pobyt w szpitalu:-p ale i tak wole zostać w domku, ja bez męża spać nie umiem:-p:-p:-p:-p:-)
a numer podałam chyba Kasi, ja też mam zapisany jej więc jesteśmy w kontakcie:-) ale ja z wami tu jezcze troche w dwupaku zostane:-p:-p:-p:-p

Do góry