reklama
Moonstone
Moderator
Znaczy tu jestemDo SONDU![]()

Owulacja
Fanka BB :)
To na kiedy termin?Cześć wszystkim!
Przepraszam za opóźnienia, ale wczoraj miałam koszmarnie utrudniony dzień...
Więc na dzień dzisiejszy u mnie pozytyw, beta przyrastająca prawidłowo, wczoraj było ponad 2600.
@pluto_nova możesz mi wpisać cokolwiek co tam oznacza pozytyw, ale wiecie, wg mojego systemu myślenia, to jest jeszcze lata świetlne od konkretów w postaci;-)
Nie ujawniałam się wcześniej, bo miałam po drodze plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy nic się nie stało - na szczęście jest wszystko w porządku. Na ten moment oczywiście :-)

królowa_kresek😉🙃
To bylo do mnie, mam przyjać do wiadomości swoją głupotę i to, ze test moze sie pomylić.Już pomijając sikanie to jeśli wyszedł chujocien to 1. Ide na betę. 2. Powtarzam test. 3. Przymnije do wiadomości swoją głupotę i to, ze test może się wymyślić.
Nie dorabiam teorii, ze test ciążowy wyłapuje LH- czy jak to wczoraj szło, nie namawiam dziewczyn do sprawdzeni tej z dupy teorii
Tylko ja z rana zrobilam test i napisalam negatywny, a tamte są felerne.... mam przeprosic, ze test z fejkowymi kreskami wrzuciłam?
Serduszko_23
U mnie poronienia nic nie zmieniły, ale każdy jest inny...Ale tu emocje od rana
Mam pytanie do dziewczyn, które poroniły. Pewnie zginie w ogniu dyskusji, ale spróbuję
Czy po poronieniu zauważyłyście zmiany w kolejnych cyklach? Do tej pory, przeszło 20 lat, miałam bardzo fajne, prawie bezbolesne cykle. Brzuch bolał mnie tylko w 1 dniu okresu i w czasie okoloowulacyjnym jajniki bolały mnie 2-3 dni. Od czasu poronienia cykl nie zmienił się pod względem długości, nadal trwa około 30 dni, miesiączka około 5-6 jak wcześniej, ale od momentu owulacji do okresu prawie cały czas boli mnie jajnik. Tak jakby organizm mocniej odczuwal przemieszczanie się pęcherzyka Graffa a później ciałka żółtego. Cykle są prawidłowe, 2 miesiące z rzędu miałam monitoring, owulacja potwierdzona i zbadany progesteron 7dpo, jest ok, pęcherzyki pękają. Ale te pobolewajace jajniki są irytujące. Czy któraś z Was miała podobnie i cykl wrócił do normy z przed poronienia?
Owulacja
Zaczynaj te mediacjeJestem! Ja i moja toga z zielonym żabotem!![]()

Madame JS
Nie mam pojęcia :-)To na kiedy termin?![]()
Każdy kalkulator wylicza inaczej. Może dowiem się po wizycie w klinice.
pluto_nova
Moderator
ale wyzywanie kogoś, że jest głupi, a zrobił głupotę to chyba co innego? Tu cały czas chodzi o to, że to co zrobiłaś było zwyczajnie pozbawione sensu! A Ty tego nie rozumiesz… Bo jaki jest sens sikać na test ciążowy, gdy wykres ewidentnie wskazuje, że cykl jest bezowulacyjnyTo bylo do mnie, mam przyjać do wiadomości swoją głupotę i to, ze test moze sie pomylić.
Tylko ja z rana zrobilam test i napisalam negatywny, a tamte są felerne.... mam przeprosic, ze test z fejkowymi kreskami wrzuciłam?
królowa_kresek😉🙃
Zrobilam głupotę? Piszesz jakbym co najmniej zbrodni dokonała. Ochłoncie trochę.ale wyzywanie kogoś, że jest głupi, a zrobił głupotę to chyba co innego? Tu cały czas chodzi o to, że to co zrobiłaś było zwyczajnie pozbawione sensu! A Ty tego nie rozumiesz… Bo jaki jest sens sikać na test ciążowy, gdy wykres ewidentnie wskazuje, że cykl jest bezowulacyjny
reklama
Wika.00
Zrobilam głupotę? Piszesz jakbym co najmniej zbrodni dokonała. Ochłoncie trochę.
Nie porównujmy głupoty ze zbrodnią. Uważam, że ty powinnaś ochłonąć a nie dziewczyny. Nie dociera do ciebie co chcą ci przekazać.