pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos tam sie chyba zaczyna poooowoli, mozna wpisac
O, a na jakiej podstawie stymulacja, chyba masz swoje owulacje? Co ma poprawić w Twoim przypadku?
Coś musza ze mną robić jak ciągle gitarę zawracamA że tak zapytam powiedział po co ci stymulacja jak masz własne owulacje?
Ja pisałam rano, u mnie biel
Ej, ale na serio jak to uargumentował? Czemu ma to posłużyć?Coś musza ze mną robić jak ciągle gitarę zawracam![]()
Jak bardzo naciskasz na leczenie to lekarz Ci wszystko wciśnie nie ważne czy to zdrowe czy nie.Ej, ale na serio jak to uargumentował? Czemu ma to posłużyć?
a to nie jest trochę tak, że nawet jak owulacje są to w sumie ciężko potwierdzić „jakieś są jakości” i wtedy stymulacja może pomoc?Coś musza ze mną robić jak ciągle gitarę zawracam![]()
Tak, też słyszałam, że podczas starań wit. D3 powinna być na poziomie 50. Dlatego suplementuje w Pueri oraz co drugi dzień 2000j. w kroplach.Gratulacje!
Podczas starań powinno być co najmniej 50 z tego co słyszałam od swojej gin endokrynolog, bo dzięki wit.D sa lepszej jakości jajeczka i też wpływa na zagnieżdżanie, ale ile w tym prawdy...któż to wie
Ja z natury lekarzom w ogóle nie ufam, a patrząc na ilość lekarzy, do których chodzisz to ty chyba też nie bardzo im wierzysz w to co mówią![]()
Stymulacja nie podnosi jakości owulacji.a to nie jest trochę tak, że nawet jak owulacje są to w sumie ciężko potwierdzić „jakieś są jakości” i wtedy stymulacja może pomoc?![]()
Prawda.Jak bardzo naciskasz na leczenie to lekarz Ci wszystko wciśnie nie ważne czy to zdrowe czy nie.![]()