Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ba!oby! W sumie to możesz też w międzyczasie coś obsikac i zobaczyć czy jest druga kreska![]()
to jak ja, chociaż humor jako taki mam, ale odliczam do końca pracy, a to jeszcze tyyyyle czasuNie wiem jak wy dziewczyny, ale ja mam jakąś piątkową niemocZero humoru, zero chęci, zero motywacji...
ja dzisiaj w końcu mogę zagrać w wyczekiwany od ponad 2 lat Hogwarts Legacy, więc nie mogę się doczekać jak wybije 16 i skończę pracęNie wiem jak wy dziewczyny, ale ja mam jakąś piątkową niemocZero humoru, zero chęci, zero motywacji...
Bardzo bardzo trzymam kciukiW ogóle to gdzieś za tydzień mam okres i ruszamy w końcu z porządną nadzieją co do starańjuż się nie mogę doczekać tego nowego cyklu, co prawda się boję, że mi go w połowie zepsują i już sikanie na testy będzie bez tej nadziei znów, ale pierwsze dwa, trzy tygodnie, to będzie szaleństwo
![]()
Oooo! Bardzo jestem ciekawa czy ci się spodoba, ja również bardzo czekałam na tą grę ale niestety po paru godzinach ją porzuciłamja dzisiaj w końcu mogę zagrać w wyczekiwany od ponad 2 lat Hogwarts Legacy, więc nie mogę się doczekać jak wybije 16 i skończę pracę![]()
pod koniec maja, na początku czerwca - w pierwszą sobotę, do której będzie możliwe zachowanie 3dniowej abstynencji po owulacji, czyli albo 27.05, albo 3.06Bardzo bardzo trzymam kciukiA kiedy powtarzacie badanie nasienia? (na 100% już pisałaś, ale mi umknęło, przepraszam
)
A masz swoje owulacje ?