asiasiasia
Fanka BB :)
I czy zawsze po owulacji 14 dni wystepuje @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
testy owulacyjne nie mają nic do ciąży. Do sprawdzania, czy jest się w ciąży służą tylko i wyłącznie testy ciążoweCzy testy owulacyjne moga wyjsc negatywne jak sie jest na poczatku ciazy ? Przed spodziewana miesieczka ? Czytalam ze testy LH wychodza zawsze pozytywnie w ciazy. I tak mialam w ciazy grudniowej ktora poronilam. Wszytskie testy byly mega pozytywne. Teraz wychodza negatywne. Na zwykly test jeszcze za wczesnie a lh jest negatywny. Wiem ze jestem glupia ;p ale myslenie mi sie właczylo.
nie, faza lutealna jest indywidualna dla każdej kobiety, jedna kobieta moze mieć 12 dni, druga 15, trzecia 13I czy zawsze po owulacji 14 dni wystepuje @ ?
no ok ja rozumiem ze chodzi o LH ktore spada po owulacji ale w ciazy utrzymuje sie na wysokim poziomie. To ze LH mi spadlo nie ma nic do Ciazy ?testy owulacyjne nie mają nic do ciąży. Do sprawdzania, czy jest się w ciąży służą tylko i wyłącznie testy ciążowe(no i beta ofc, a później usg)
Nie zawsze, faza lutealna jest raczej sprawą indywidualną i zazwyczaj jest ona stała, czyli co miesiąc taka sama, ja np. mam 12 dniowąI czy zawsze po owulacji 14 dni wystepuje @ ?
ani negatywne, ani pozytywne testy owulacyjne nie mają nic do ciążyno ok ja rozumiem ze chodzi o LH ktore spada po owulacji ale w ciazy utrzymuje sie na wysokim poziomie. To ze LH mi spadlo nie ma nic do Ciazy ?
ciemna masa ze mnie nic nie kumam. Tysiace mysli ;pnie, faza lutealna jest indywidualna dla każdej kobiety, jedna kobieta moze mieć 12 dni, druga 15, trzecia 13
Dziekujeani negatywne, ani pozytywne testy owulacyjne nie mają nic do ciąży
Albo ja mam zwidy albo widzę cieńTo żeby wszystko bylo na legalu, to dla formalności moj test sprzed chwili:
Zobacz załącznik 1523778