Brownie1992
Moderator
Na stronie są cennikiNie chciałam pytac w Klinice lekarki bo od razu czasami bedzie mnie namawiać, ale w recepcji juz chyba mogę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na stronie są cennikiNie chciałam pytac w Klinice lekarki bo od razu czasami bedzie mnie namawiać, ale w recepcji juz chyba mogę![]()
liczę że jednak była tego 15dcTo tak na prawdę ciężko powiedzieć, kiedy była owu, ja np w tym cyklu bóle jajnika miałam pare dni temu i normalnie bym pomyślała, ze to owulacja, a jednak pik na teście wyszedł później
Ale jak się krecha pojawi to przynajmniej będziesz wariować ze szczęścia (i pewnie strachu, ale o tym lepiej nie myśleć)![]()
Jak ja byłam w liceum, to dopiero takie ceglaste komórki wchodziłyW liceum pod ławką się grało![]()
Mój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowejJak ja byłam w liceum, to dopiero takie ceglaste komórki wchodziły![]()
Ile masz lat przypomnij?Mój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowej![]()
28Ile masz lat przypomnij?![]()
Na stronie są cenniki![]()
Aaa to to by się zgadzało. Ja akurat od znajomego, który potrzebował na jaranie odkupilam nokię 3310 za ciężko zarobione 150zl a miałam wtedy 15 lat...to jakoś 2 gimnazjum była