Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba każdy chilluje przy takiej pogodzieAz weszłam sprawdzić czy mi się powiadomienia je popsuły
![]()
O swojej teściowej nie będę się rozpisywać, ona z tej grupy nieprzystępnych, raczej ciężka w obsłudze i wiedzącą wszystko najlepiej.Dzień dobry dziewczęta, zgodnie z wczorajszymi prośbami dzisiejszy temat to Wasze historie o teściowych i teściachMogą być zabawne, mogą być przypałowe.
Ale mam dla Was jeszcze inny temat, gdyby ktoś nie chciał się wypowiadać. Wasze wymarzone miejsce gdzie chciałybyście pojechać, a gdzie jeszcze nie byłyścieMiłej soboty!
tak ja mam to samo. Ostatnio nawet moj mnie kopie pradem ;p wystarczy ze idziemy obok siebie nawet mnie nie dotkie ale blisko trzyma reke i ciach hehehe.Czy was tez tak cały czas kopie prąd czegokolwiek nie dotkniecie?? Szlag mnie chce trafić, boje się drzwi od samochodu dotknąć albo chociażby kota, bo zaraz dostaje pstryczka![]()
kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?Dziewczyny nadal nie mam @ czy w zwiazku z tym moge wziasc primolut zeby ja wywolac ? Testy negatywne a cykl pewnie bedzie 40 dniowy znowu.
test owu pokazal mi sie pozytywny 28/29 kwietnia kochalismy sie 27,28,29 i 30 kwietnia. Testy ciazowe sa negatywne.kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?