królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Przykro mi, szkodaAle mnie robią w jajo. Nie ma nawet cienia cieniaa co dopiero różowego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, szkodaAle mnie robią w jajo. Nie ma nawet cienia cieniaa co dopiero różowego
![]()
TakCzy was tez tak cały czas kopie prąd czegokolwiek nie dotkniecie?? Szlag mnie chce trafić, boje się drzwi od samochodu dotknąć albo chociażby kota, bo zaraz dostaje pstryczka![]()
Czerwiec będzie mój, ale mogłabym dostać miesiączki chociaż. Zapisze się do gina w tym tygodniu to może coś poradzi.. bo inaczej będę testować dopiero w lipcuPrzykro mi, szkoda![]()
Kiedys prowadzilam kreski co miesiąc, ale przeszlam na emeryturemoże z jedne poprowadze rekreacyjnie? Moze czerwcowe?
czy juz zarezerwowane?
Była o tym ostatnio rozmowa, że @ Avy, ale przewiduje, że będzie na mamusiachJa nie pamiętam czy ktoś rezerwował
No ja trzymam kciuki , żeby tak byłoByła o tym ostatnio rozmowa, że @ Avy, ale przewiduje, że będzie na mamusiach![]()
kreski z ovi nas nie interesująDziewczyny, jak Wam się tak spieszy to mogę dzisiaj wysikać dwie kreski![]()
Po ovi się nie liczyDziewczyny, jak Wam się tak spieszy to mogę dzisiaj wysikać dwie kreski![]()
kreski z ovi nas nie interesują![]()
Łe tamPo ovi się nie liczy![]()