Brownie1992
Moderator
Dzisiaj zrobiona i dowieziona do domuDziewczyny, dawać jakiś temat, bo smętnie tu dzisiaj
Dawno nikt onie pisał
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj zrobiona i dowieziona do domuDziewczyny, dawać jakiś temat, bo smętnie tu dzisiaj
Dawno nikt onie pisał
![]()
my chyba pójdziemy w środęWlasnie siedzę w kinie z przyjaciółka.
I zaraz będą Strażnicy Galaktyki vol 3. Tak, jestem fanką Marvela![]()
mnie dzisiaj pokarało za zdrowy obiadDziewczyny, dawać jakiś temat, bo smętnie tu dzisiaj
Dawno nikt onie pisał
![]()
Ja oczywiście tradycyjnie 2 dni w kiblu nie bylam bo jak nie jestem w domu do dupa mi sie blokujeDzisiaj zrobiona i dowieziona do domu![]()
Trzeba było słoik powideł śliwkowych wszamać i zapić maślankąJa oczywiście tradycyjnie 2 dni w kiblu nie bylam bo jak nie jestem w domu do dupa mi sie blokuje
Nie, bo oprocz tego ze sie blokuje to ja jeszcze sie wstydze, więc nawet mi to na rekeTrzeba było słoik powideł śliwkowych wszamać i zapić maślanką![]()
Jak sobie radzisz na dłuższych wyjazdach np. na wakacjach? Bierzesz leki?Nie, bo oprocz tego ze sie blokuje to ja jeszcze sie wstydze, więc nawet mi to na reke
Tak, z reguly albo sie wspomagam, lub czasem jak np jestem tylko z mężem no to jakoś idzie bez leków. No bo jemu ufam i jakos ta blokada mi puszcza. Ale jak sa inni ludzie jak teraz jesteśmy w mieszkaniu gdzie tesciowa jest no to nie ma opcji.Jak sobie radzisz na dłuższych wyjazdach np. na wakacjach? Bierzesz leki?
Ale np na Krecie w zeszlym roku to nie dalo rady, dzień w dzień sie wspomagalam.Jak sobie radzisz na dłuższych wyjazdach np. na wakacjach? Bierzesz leki?
No to masz ciężko...Tak, z reguly albo sie wspomagam, lub czasem jak np jestem tylko z mężem no to jakoś idzie bez leków. No bo jemu ufam i jakos ta blokada mi puszcza. Ale jak sa inni ludzie jak teraz jesteśmy w mieszkaniu gdzie tesciowa jest no to nie ma opcji.