Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Alcia tak samo. Ja nie mam jakiejś presji w tym temacie. Syn rozgadał się dopiero jak miał 3,5 roku. Teraz mi nie daje żyćA Wasze dzieci już takie mocno rozgadane? Dużo zrozumiałych słów mówią? Nasz dużo mówi, ale po swojemu, pojedyncze proste słowa mu się udają![]()
Alcia tak samo. Ja nie mam jakiejś presji w tym temacie. Syn rozgadał się dopiero jak miał 3,5 roku. Teraz mi nie daje żyć![]()
Cześć Dziewczyny, czy Wasze Maluchy chętnie myją ząbki? Jakich używacie szczoteczek? Czy taka soniczna zachęci bardziej do mycia niż klasyczna? Mój Synek raczej niechętnie współpracuje podczas mycia… Bardziej sam chce myć, czyli pogryzie, pociućka i rzuci. Jak to jest u Was?
U nas tak samo, nie chce dać sobie myć. Myje sam, czyli gryzie ta szczoteczkęCześć Dziewczyny, czy Wasze Maluchy chętnie myją ząbki? Jakich używacie szczoteczek? Czy taka soniczna zachęci bardziej do mycia niż klasyczna? Mój Synek raczej niechętnie współpracuje podczas mycia… Bardziej sam chce myć, czyli pogryzie, pociućka i rzuci. Jak to jest u Was?
U nas tak samo, nie chce dać sobie myć. Myje sam, czyli gryzie ta szczoteczkęużywamy tego zestawu elmex z rossmanna.
Mi się wydaje że nawet jak tylko pogryzie to już coś daje niż kompletnie nic.
U nas tak samo, nie chce dać sobie myć. Myje sam, czyli gryzie ta szczoteczkęużywamy tego zestawu elmex z rossmanna.
Mi się wydaje że nawet jak tylko pogryzie to już coś daje niż kompletnie nic.