E
eag
Gość
Jestem po! Lekarz powiedział ze owulacja była po mojej dobrej stronie, tluste endo, za 3 dni i za 6 zrobić test
ale mam tez receptę na lamette i ovi i jak przyjdzie okres to jazda z tematem 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tą hejtowaną i rozsławianą "małą syrenkę" XDNa co?
No właśnie i te ceny też do najtańszych nie należą... Zobaczę, może kupię po mężowej wypłacie@agaj1508 to chyba ty pytałaś o opinię o butach saway? Daj znać jeśli coś zamowisz! To chyba jakiś agresywny marketing, bo też mi cały czas wyskakują. Są piękne, ale opinie w necie podzielone![]()
Ja chyba coś przegapiłamJestem po! Lekarz powiedział ze owulacja była po mojej dobrej stronie, tluste endo, za 3 dni i za 6 zrobić testale mam tez receptę na lamette i ovi i jak przyjdzie okres to jazda z tematem
![]()
betę zrobiłam w 8-9. Lekarz mówi ze za wcześnie. Bez monitoringu byłam także kazał czekaćJa chyba coś przegapiłambo przecież niedawno robiłaś test i betę, wychodzi na to, że owu Ci się przesunęła?
My u teściów, w końcu teściowa imprezę urodzinową robiła. A, że nie ma zmywarki to w sumie stoję przy zlewieCześć dziewczynki. Mam nadzieję, że fajnie spędzacie sobotę. Ja teraz chilluje w wannie, później impreza na której mam być kierowcą bo jutro do szpitala. Więc jutro będę cały dzień na forum pewnie![]()
Ja niestety nigdzie nie znalazłam gotowych na moje okna więc kupowałam materiał na allegro i szyłam.gdzie kupić fajne zasłony?
@LadyCaro ale jak nie masz jakiś niestandardowych wymiarów to Leroy Merlin, Pepco i SinsayJa niestety nigdzie nie znalazłam gotowych na moje okna więc kupowałam materiał na allegro i szyłam.