nie, zrobiłam tylko po "wypadku przy pracy" ,że tak powiemA testy owu robiłaś od początku cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
nie, zrobiłam tylko po "wypadku przy pracy" ,że tak powiemA testy owu robiłaś od początku cyklu?
dzięki za wyczerpującą odpowiedź,Zwykle taka niepęknięta komórka zmienia się w torbiel i po czasie też pęka (ale oczywiście nie jest zdolna do zapłodnienia). Można się też podeprzeć progesteronem od lekarza, na wywołanie miesiączki.
Generalnie szkoda, że przy becie nie zrobiłaś właśnie progesteronu bo jego wynik mógłby powiedzieć coś więcej![]()
po jakim czasie odczytałas wynik ?Na żywo bardziej różowo wyglada
Wiesz co w czasie sie zmiescilam. Mam jeszcze jeden zrobie go jutto rano. A na bete nie mam mozliwosci iscpo jakim czasie odczytałas wynik ?
coś tam widać jesli w czasie to pozytywny ale powtórz koniecznie ! Trzymam kciukiWiesz co w czasie sie zmiescilam. Mam jeszcze jeden zrobie go jutto rano. A na bete nie mam mozliwosci isc![]()
Wygląda na trochę zalany.Czesc kobitki. Czy ten test jest pozytywny czy kreska fabryczna. Jestem tydzien przed okresem. I czy to mozliwe że wyszedł pozytyw??Zobacz załącznik 1548567Zobacz załącznik 1548568